Napoli kiinnitti kokeneen kärkimiehen: ”Tervetuloa Fernando”

Serie A:n viime kauden kakkonen Napoli on vahvistanut rivejään kokeneella espanjalaiskärjellä Fernando Llorentella. Llorente saapuu Napoliin Tottenhamista. Hänen sopimuksensa päättyi viime kauteen, joten siirtokorvausta Napolin ei tarvinnut miehestä maksaa.

34-vuotiaan Llorenten sopimus on kaksivuotinen.

Llorente on Athletic Bilbaon kasvatti, joka edusti samaa seuraa peräti 17 vuoden ajan. Llorente pelasi Athleticin ykkösjoukkueessa 333 ottelua, joissa maaleja syntyi 118. Vuonna 2013 hän lähti kotiseurastaan, ja siirtyi kahden kauden ajaksi Juventukseen. Serie A on siis ”Leijonakuninkaalle” jo entuudestaan tuttu. Juventuksessa Llorente teki kahden kauden aikana 23 Serie A -maalia.

Juventuksesta Llorenten matka jatkui kesällä 2015 Sevillaan, ja sieltä vuotta myöhemmin Valioliigaan. Swanseassa Llorente pyssytti komeat 15 liigamaalia, ja se herätti Tottenhamin kiinnostuksen. Viimeisten kahden kauden aikana Spursissa espanjalainen sai tyytyä pienempään rooliin, ja sarjamaaleja syntyi vain yksi per kausi.

Llorente otti kuitenkin isoa roolia viime keväänä Mestarien liigassa Harry Kanen ja Heung-Min Sonin poissaollessa, ja oli omalla merkittävällä panoksellaan viemässä Tottenhamia Mestarien liigan loppuotteluun. Etenkin ratkaiseva maali Manchester Cityn verkkoon puolivälierissä jäi Tottenhamin kannattajien mieliin ikiajoiksi.

Espanjan maajoukkueessa Llorente on pelannut 24 ottelua. Hän voitti joukkueen kanssa maailmanmestaruuden vuonna 2010 ja euroopanmestaruuden kaksi vuotta myöhemmin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.