Norwichin päävalmentaja sadatteli Burnley-tappiota: ”Meillä oli ensimmäinen iso paikka, Teemu Pukki vastaan Nick Pope”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki jäi maaleitta, kun Norwich hävisi Valioliigan lauantain kierroksella Burnleylle 2−0. Norwichin päävalmentaja Daniel Farke harmitteli erityisesti ottelun alkua, sillä Burnleyn Chris Wood teki pelin molemmat maalit ensimmäisen vartin aikana.

− Ensimmäiset viisitoista minuuttia maksoivat meille pelin. Meillä oli ottelun ensimmäinen iso paikka, Teemu Pukki vastaan (Burnleyn maalivahti) Nick Pope, joka teki maailmanluokan torjunnan, Farke harmitteli.

Saksalaisvalmentaja murehti, että hänen joukkueensa teki liikaa rikkeitä ja menetti pallon usein liian helposti. Vastaavasti kurinalaisuudestaan ja sitkeydestään tunnettu Burnley vei ansaitut kolme pistettä.

− Emme ole niin hyviä, että voimme jättäytyä kahden maalin takaa-ajoasemaan ja kuvitella olevamme kuin Liverpool tai Manchester City, jotka voisivat kääntää pelin vielä voitoksi, Farke puhisi.

Norwich kohtaa seuraavaksi ensi viikon lauantaina Crystal Palacen. Pukki on maali per peli -tahdissa, sillä hän on tehnyt kuuteen otteluun kuusi osumaa.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!