PSG räväyttämässä oikein kunnolla – kaksi megahankintaa varmistumassa lähitunteina

© Kuva: Getty Images

Myös Ranskassa vietetään monien muiden maiden tavoin kesän siirtoikkunan viimeistä päivää. Ligue 1:tä vuodesta toiseen dominoinut PSG halajaa jälleen kerran menestystä myös Mestarien liigassa, ja tavoitteeseen yltämiseksi se on tekemässä viime hetkillä kaksi raudanlujaa hankintaa.

Real Madridissa kolme perättäistä Mestarien liigaa voittanut Keylor Navas on saanut luopua ykkösvahdin paikastaan Thibaut Courtois’n saavuttua seuraan. Costaricalainen supertähti himoitsee kuitenkin vastuuta, ja sitä on löytymässä Pariisista. Navas on jo kuvattu Pariisissa, hän käy tänään seuran lääkärintarkastuksessa, ja pian on edessä sopimuksen allekirjoittaminen.

PSG saa 32-vuotiaan maalivahdin verrattain edullisesti, sillä se pulittaa miehestä Real Madridille tiettävästi vain 13,5 miljoonaa euroa.

Navasin ohella haaviin on uimassa toinenkin iso kala, Internazionalen argentiinalainen maalitykki Mauro Icardi. Kausilla 2014-2015 ja 2017-2018 Serie A:n maalikuninkuuden voittaneelle Icardille ei löydy Interistä enää roolia – osin tämän omasta tuittuilustakin johtuen – ja nyt mies on kuvattu lentokentällä. Icardin ja tämän agenttivaimon Wanda Naran lento vie tiettävästi Pariisiin.

Siirtoekspertti Fabrizio Romanon mukaan Inter ja Icardi tekevät jatkosopimuksen, jonka jälkeen Icardi lainataan vuodeksi Pariisiin. Sopimukseen sisältyy tiettävästi 70 miljoonan euron osto-optio.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.