Myös Ranskassa vietetään monien muiden maiden tavoin kesän siirtoikkunan viimeistä päivää. Ligue 1:tä vuodesta toiseen dominoinut PSG halajaa jälleen kerran menestystä myös Mestarien liigassa, ja tavoitteeseen yltämiseksi se on tekemässä viime hetkillä kaksi raudanlujaa hankintaa.

Real Madridissa kolme perättäistä Mestarien liigaa voittanut Keylor Navas on saanut luopua ykkösvahdin paikastaan Thibaut Courtois’n saavuttua seuraan. Costaricalainen supertähti himoitsee kuitenkin vastuuta, ja sitä on löytymässä Pariisista. Navas on jo kuvattu Pariisissa, hän käy tänään seuran lääkärintarkastuksessa, ja pian on edessä sopimuksen allekirjoittaminen.

Nicolas❤️💙Hortus

@NicolasHortus
Ladies et gentlemen, monsieur Keylor Navas est parisien !!! 🔴🔵👊

PSG saa 32-vuotiaan maalivahdin verrattain edullisesti, sillä se pulittaa miehestä Real Madridille tiettävästi vain 13,5 miljoonaa euroa.

Navasin ohella haaviin on uimassa toinenkin iso kala, Internazionalen argentiinalainen maalitykki Mauro Icardi. Kausilla 2014-2015 ja 2017-2018 Serie A:n maalikuninkuuden voittaneelle Icardille ei löydy Interistä enää roolia – osin tämän omasta tuittuilustakin johtuen – ja nyt mies on kuvattu lentokentällä. Icardin ja tämän agenttivaimon Wanda Naran lento vie tiettävästi Pariisiin.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Mauro Icardi ready to fly to Paris. And PSG are waiting for him... ✈️🇫🇷 @SkySport #inter #PSG

Siirtoekspertti Fabrizio Romanon mukaan Inter ja Icardi tekevät jatkosopimuksen, jonka jälkeen Icardi lainataan vuodeksi Pariisiin. Sopimukseen sisältyy tiettävästi 70 miljoonan euron osto-optio.