Pukille sataa ylistäviä arvioita – Norwichin paikallismedioissa kuhistaan: ”Vertaansa vailla”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki on saanut Valioliiga-uralleen rakettimaisen lähdön. Lauantaina Manchester Cityn nurin laukonut Pukki on tehnyt viidessä ottelussa kuusi maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.

Pukin satumainen vire ja Norwichin loistokas 3−2-voitto hallitsevan mestarin miljonäärimiehistöstä Carrow Roadilla on saanut paikallismediat puhkumaan innosta.

Norwichin eri paikallismedioille kirjoittava Paddy Davitt hehkutti Pukkia arvioissaan. Kotkalaishyökkääjä sai arvosanakseen 9, joka oli joukkueen paras yhdessä Emiliano Buendían ja Ibrahim Amadoun kanssa.

− (Pukki) aloitti viikonlopun tulemalla valituksi Valioliigan kuukauden pelaajaksi, ja näytti sitten, että mistä syystä. Epäitsekäs syöttö Todd Cantwellin maaliin ja hallittu viimeistely kauden kuudenteen osumaan. Vertaansa vailla.

Myös Pukin onnistumiset maajoukkueessa on huomioitu. Pukki iski EM-karsinnoissa maalin sekä Kreikkaa että Italiaa vastaan rangaistuspotkusta. Norwichilla oli juuri rangaistuspotkuissa vaikeuksia viime kauden Mestaruussarjassa.

− Teemu epäonnistui kerran viime kaudella, mutta jos hän ei asetu laukomaan seuraavaa, olen todella yllättynyt, Iwan Roberts kirjoitti The Pink’unissa.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!