Robert Lewandowskilta hieno ele: Jätti hattutempun tekemättä ja antoi pilkkuvastuun Bayernin tulokkaalle

© Kuva: Getty Images
La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Bayern Münchenin tähtihyökkääjä Robert Lewandowski kasvatti lauantaina kauden maalisaldonsa Bundesliigassa jo yhdeksään, kun hän iski kaksi osumaa 4-0-voitossa Kölniä vastaan.

Puolalaiskärki Lewandowskilla, 31, olisi ollut mahdollisuus myös hattutemppuun, kun Bayern sai rangaistuspotkun tunnin kohdalla. Hän antoi kuitenkin vetovastuun Philippe Coutinholle, joka teki pilkusta ensimmäisen maalinsa Bayernille Saksan pääsarjassa.

Barcelonasta Bayerniin täksi kaudeksi lainalle siirtynyt Coutinho, 27, joutui ampumaan pilkun kahdesti, koska muut pelaajat juoksivat ensimmäisessä rangaistusalueelle liian aikaisin. Brassitaituri ei hermoillut kuitenkaan toisellakaan yrittämällä, vaan laittoi pallon varmasti sisään.

Lewy antoi minun laukoa pilkun. Hän olisi voinut tehdä kolmannen maalin ja saada hattutemppunsa, mutta hän antoi minun tehdä ensimmäisen maalini. Kiitin jo häntä! iloitsi Coutinho Bundesliigan verkkosivuilla.

Lewandowski selitti päätöstään Bildille pelin jälkeen.

– Se oli spontaani päätös. Ensimmäinen maali merkitsee Philippelle paljon.

– Olen todella onnellinen hänen puolesta. Se oli todella tärkeää hänen itseluottamukselleen. Meidän pelaajien on autettava toisiamme.

Bayernin neljännestä maalista vastasi Ivan Perišić. Müncheniläiset ovat Bundesliigan sarjataulukossa toisena, kaksi pistettä perässä RB Leipzigia.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

La Ligassa Barcelona - Granada! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!