Saiko Lionel Messi väärennettyjä ääniä Fifan The Best -äänestyksessä? – Kaksi äänestäjää avautui oudoista tapahtumista

© Kuva: Getty Images

Lionel Messi kruunattiin maanantaina Fifan The Best -gaalassa viime kauden parhaaksi miespelaajaksi. Äänestyksestä on syntynyt kuitenkin kohu, kun kaksi äänestäjää ovat ihmetelleet sitä, että heidän äänensä ovat muuttuneet alkuperäisestä. Asiasta uutisoi muun muassa torinolainen Tuttosport.

Nicaraguan maajoukkuekapteeni Juan Barrera ihmetteli Twitterissä, miksi hänen äänensä oli mennyt Lionel Messille, vaikkei hän ollut antanut ääntä lainkaan. Sen jälkeen Barreran seura Real Estelí julkaisi tiedotteen, jossa seura kertoi Barreran saaneen paljon yhteydenottoja toimittajilta. Barrera kertoi, ettei ollut osallistunut äänestykseen.

Samankaltainen tapaus ilmeni myös Sudanista, jossa Sudanin maajoukkueen kroatialainen päävalmentaja Zdravko Logarušic kertoi äänestäneensä Mohamed Salahia, Kylian Mbappéa sekä Sadio Manéta, mutta hänen äänensä olivatkin menneet Fifan papereiden mukaan Messille sekä Virgil Van Dijkille. Tosin Manén ääni oli mennyt oikein.

Fifa ei ole ainakaan vielä antanut vastausta tapahtumille.