Serie A:n tähtipelaaja poltti nuorena rahaa ja eli kuin kuningas: ”Ostin kolme autoa yhdessä päivässä”

© Kuva: Getty Images

Ghanan maajoukkueen entinen tähtipelaaja Kevin-Prince Boateng on ymmärtänyt, että hän keskittyi uransa alkuvaiheina vääriin asioihin.

Boatengin, 32, mukaan hän kuvitteli olevansa iso tähti ennen kuin oli saavuttanut vielä yhtään mitään. Hänen ansioluettelostaan löytyy useita Euroopan suurseuroja, mutta lähes jokainen hänen pesteistään on päättynyt odotettua aikaisemmin.

Viime vuosina Boateng on löytänyt pelaajana ja ihmisenä uuden suunnan. Hän on siirtynyt keskikentältä hyökkääjäksi ja tehnyt maaleja kiitettävään tahtiin.

Boateng sai jopa viime kaudella lainasiirron Barcelonaan, joka tarvitsi tuuraajaa hyökkäyspään tähdilleen. Boatengin vastuu jäi vähäiseksi, mutta jo siirto itsessään kertoi siitä, missä hän on nykyään pelaajana.

Tänä kesänä Boateng vaihtoi seuraa Italian sisällä ja siirtyi Sassuolosta Fiorentinaan, jossa hän on ehtinyt pelata kolme ottelua. Näyttäytyessään ensimmäistä kertaa Fiorentinan paidassa Serie A:ssa Boateng ehti olla kentällä alle viisi minuuttia, kunnes iski ensimmäisen maalinsa uudelle seuralleen.

Nykyään Boatengilla menee hyvin, mutta hän myöntää La Repubblican haastattelussa katuvansa nuorempana tekemiään ja tekemättä jättämiään asioita.

– En ajatellut jalkapalloa työnä.

– Olin idiootti. Olin lahjakas, mutta harjoittelin mahdollisimman vähän, tunti kentällä ja pois. Tulin viimeisenä ja lähdin ensimmäisenä. Halusin käydä ulkona kavereideni kanssa.

– Minulla oli rahaa, elin kuin kuningas. En ikinä käynyt kuntosalilla.

– Ostin kolme autoa yhdessä päivässä, kun pelasin Tottenhamissa. Ostin Lamborghinin, Hummerin ja Cadillacin.

– Sanon nuorille, että ”onnellisuutta ei voi ostaa”. En saanut peliaikaa, minulla oli ongelmia perheeni kanssa, enkä päässyt joukkueeseen.

– Etsin onnea materiaalisista asioista. Auto pitää onnellisena viikon ajan. Ostin kolme ollakseni onnellinen kolme viikkoa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.