Serie A:ssa jälleen rasismikohu – tähtihyökkääjä vastasi jäätävällä tuijotuksella

© Kuva: Getty Images
Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

Italian Serie A:ssa on koettu viime kausien aikana lukuisia ikäviä rasismitapauksia, ja pitkä lista sai valitettavasti jatkoa sunnuntaina. Cagliarin fanit pilkkasivat Internazionalen tähtihyökkääjä Romelu Lukakua rasistisesti, mutta belgialainen vastasi apinachantteihin upottamalla rankkarinsa kylmästi verkon perukoille. Inter voitti vierasottelun Lukakun rankkarimaalilla 2-1.

Apinaääntely ei selvästi Lukakun suoritustasoa häirinnyt, ja maalinsa jälkeen hän vastasi Cagliarin faneille tuulettamalla näitä ”kylmästi tuijottaen”.

– Cagliarilla on historiaa tällaisesta, Euroopan jalkapallon syrjinnän vastainen järjestö Fare totesi lausunnossaan pelin jälkeen.

Myös Interin puolustaja Milan Skriniar ja valmentaja Antonio Conte ilmaisivat huolensa rasismista italialaisessa jalkapalloilussa.

– On asioita, joita jalkapalloilussa ei voi sallia, Skriniar totesi La Gazzetta dello Sportille.

– En kuullut penkille mitään. On kuitenkin totta, että etenkin Italiassa tarvitaan enemmän koulutusta Antonio Conte kommentoi.

Viime kaudella Cagliarin fanit herjasivat rasistisesti tuolloin Juventuksessa pelannutta Moise Keania, ja nyt tapaus toistui Lukakun kohdalla. Serie A jätti viime kaudella Cagliarin rankaisematta, mutta saa nähdä, vieläkö sarjaorganisaatiolla on pitkämielisyyttä samaa seuraa kohtaan. Jo kaudella 2017-2018 Juventuksen Blaise Matuidi oli saanut kuunnella Cagliari-fanien rasistisia ääntelyitä.

Lähde: BBC

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!
Edellinen artikkeliNuorelle Ilves-hyökkääjälle jatkosopimus – päässyt polvivamman jälkeen hyvin vauhtiin
Seuraava artikkeliLähde: Perparim Hetemajn uusi seura varmistumassa – hyökkääjälegendan valmennukseen?