Siirtohuhuille stoppi – Manchester United tiedotti elintärkeästä jatkopahvista

© Kuva: Getty Images

David De Geaa on viety siirtohuhuissa viime vuosina milloin Real Madridiin, milloin kasvattajaseura Atlético Madridiin ja milloin Paris Saint-Germainiin. Nyt huhumyllyn on aika rauhoittua, sillä Manchester United tiedotti maanantaina tehneensä espanjalaismaalivahdin kanssa vuoteen 2023 ulottuvan jatkosopimuksen. Sopimukseen sisältyy optio vuoden jatkosta.

28-vuotias De Gea siirtyi Unitediin Atléticosta vuonna 2011 ja on pelannut Punaisissa Paholaisissa toistaiseksi 367 ottelua. Hän on voittanut Englannissa Valioliigan, FA Cupin, Liigacupin ja Eurooppa-liigan.

De Geasta on jalostunut Unitedissa yksi maailman parhaista ja arvostetuimmista maalivahdeista. Hänet valittiin toissa kaudella sarjan parhaaksi maalivahdiksi, ja pelaajayhdistyksen vuoden joukkueeseen De Gea on nimetty peräti viidesti. Vuodesta 2016 lähtien De Gea on ollut myös Espanjan A-maajoukkueen ykkösvahti.

– On ollut etuoikeus viettää kahdeksan vuotta tässä mahtavassa seurassa. Se, että sain tiaisuuden jatkaa uraani Manchester Unitedissa, on aito kunnia, De Gea kommentoi sopimustaan Manchester Unitedin kotisivuilla.

– Kun saavuin tänne, en olisi ikinä osannut kuvitella, että pelaisin seurassa yli 350 ottelua. Nyt kun tulevaisuuteni on selvillä, haluan vain auttaa joukkuetta voittamaan taas pokaaleja.

– Yhtenä joukkueen kokeneista pelaajista haluan tukea ja johtaa kaikin mahdollisin tavoin nuorempia pelaajia, jotta he tietävät, mitä täällä pelaaminen merkitsee. Koen, että minulla on tässä seurassa vielä paljon saavutettavaa. Sitoudun jatkossakin antamaan faneille takaisin kaikesta siitä huolenpidosta, jota he ovat osoittaneet minulle hyvinä ja huonoina aikoina, De Gea lupaa.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.