Suomalaisselostaja katsoi samaan aikaan Huuhkajien peliä kun selosti toista karsintaottelua – ”Ehkä vähän häiritsi omaa työtä”

© Kuva: Getty Images

Suomen johtaviin jalkapalloselostajiin kuuluva Ville Kuusinen ei päässyt torstaina paikan päälle Tampereelle katsomaan, kun Huuhkajat ja Kreikka mittelivät tärkeistä EM-karsintapisteistä hänen kotikaupungissaan.

Kuusinen selosti työnantajallaan Viasatilla samaan aikaan toista EM-karsintaottelua Romania-Espanja, joka käynnistyi Suomen pelin tavoin klo 21.45.

Täysin pihalle Kuusinen ei kuitenkaan jäänyt Huuhkajien 1-0-voittoon päättyneen pelin tapahtumista, sillä hän katsoi ottelua sivusilmällä samalla kun selosti Espanjan 2-1-vierasvoittoon päättynyttä mittelöä.

– Selostin Romania-Espanjaa, mutta toisesta ruudusta tuli Suomi-Kreikka koko ajan, mikä tietenkin ehkä vähän häiritsi omaa työtä, Kuusinen sanoi hymähtäen pilke silmäkulmassa Suplan Week of Football -podcastissa.

Kaksi ruutua tai ei, Kuusinen suoritui omasta selostuksestaan kuten aina: rautaisen ammattilaisen elkein.

Hän ei ollut yllättynyt siitä, että Markku Kanervan johtama Huuhkajaryhmä otti voiton Kreikasta.

– Kreikka tuli nähtyä kesäkuun maaotteluissa, kun he pelasivat Turkkia vastaan harjoituspelin. Mielessä on toki Nations Leaguen esitykset ja kun Kreikkaa on tässäkin lohkossa seurailtu, niin kyllä aika sekaisin on entinen EM-kultamaa.

Huuhkajat kohtasi Kreikan kahdesti viime vuonna Nations Leaguessa. Tampereella Suomi voitti mutta hävisi jälkimmäisen kohtaamisen Ateenassa.

Valmentajaa kesällä vaihtanut Kreikka on kerännyt viidestä pelistään vain neljä pinnaa ja on kuuden joukkueen lohkossa viidentenä. Suomi on sen sijaan aloittanut hurjalla tavalla ja voittanut viidestä pelistä neljä.

Seuraavaksi Suomi kohtaa sunnuntaina 8.9. lohkojohtaja Italian Tampereella. Huuhkajien ainoa tappio kuluvassa karsinnassa tuli juuri Italialle maaliskuussa Udinessa pelatussa ottelussa. Saapasmaa otti tuolloin 2-0-kotivoiton.

Peli näkyy suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla, Viafreessä ja Viaplayssa. Kanavien studiolähetys alkaa klo 21.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.