Suomalaisvahti pelasi nappipelin ja nollasi AC Milanin tähtipelaajan – se ei riittänyt: ”Harmittaa pääasiassa”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien maalivahti Jesse Joronen oli Brescian parhaimmistoa ellei jopa joukkueensa paras pelaaja viime viikonlopun niukassa 0-1-vierastappiossa Italian Serie A:n jättiseuraa AC Milania vastaan.

San Sirolla säkenöinyt Joronen teki kerta toisensa jälkeen Milanin tähtihyökkääjän Krzystof Piatekin yritykset turhiksi. Pelin loppupuolella Piatek pääsi laukomaan vapaasti aivan läheltä maalia, mutta Joronen otti huipputorjunnan, joka mykisti monen. Myös Piatek näytti tilanteessa epäuskoiselta suomalaismolarin sensaatiomaisen venymisen jälkeen.

Nappipeli ei Jorosta juuri lämmittänyt, kun Brescia jäi loppujen lopuksi ilman pisteitä. Hän ei mahtanut mitään Hakan Calhanoglun 12. minuutilla tulleelle puskumaalille, joka painui keskityksestä aivan tolpan juureen.

– Totta kai Milan on erinomainen joukkue, mutta itseäni harmittaa pääasiassa se, ettemme saaneet mitään mukaan pisteiden muodossa. Pisteet ovat arvokkaita Serie A:ssa. Kultaakin kalliimpia, niin totta kai itseäni harmittaa se ettei pisteitä tullut mukaan, Joronen harmitteli Suplan Week of Football -podcastissa.

– Yritin antaa joukkueelle, niin kuin aina, parhaan mahdollisuuden saada niitä pisteitä mukaan, mutta se ei nyt valitettavasti onnistunut. Totta kai se vähän harmittaa, mutta se peli on käyty jo läpi, eikä sitä enää tarvitse miettiä. Katse on nyt visusti maajoukkuetoiminnassa ja sitten sen jälkeen totta kai, kun sarja jatkuu, niin Serie A:ssa.

Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa kuluvalla viikolla Kreikan ja Italian Tampereella pelattavissa EM-karsintaotteluissa. Kreikka asettuu vastaan torstaina 5.9. ja Italia kolme päivää myöhemmin sunnuntaina. Suomen ottelut näet Viaplaysta sekä Viafreesta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.