Tunnettu toimittaja ja podcastin vetäjä ylisti Jesse Jorosta hauskalla twiitillä yli 80 000 seuraajalleen

© Kuva: Getty Images

Suomen A-maajoukkueessa kakkosviulua soittava maalivahti Jesse Joronen on nopeasti noussut Italiassa suosioon. Tiistaina Joronen oli yksi kentän hahmoista, kun Brescia taipui Juventukselle niukasti 1-2.

Joronen on noussut ryminällä Serie A:n maalivahtieliittiin. Joronen sai komeita kehuja jo, kun Brescia hävisi AC Milanille. Silloin ihmeteltiin, kuka tämä suomalaismaalivahti oikein on. Joronen siirtyi kesällä Bresciaan FC Kööpenhaminasta.

Sarjanousija Brescia on aloittanut kauden Jorosen johdolla vahvasti, vaikka jättiläiset ovatkin olleet niukasti parempia. Viidestä ottelusta on kasassa kaksi voittoa, ja molemmissa Joronen piti komeasti nollapelin. Juven ja Milanin lisäksi tappio tuli Bolognalle. Sarjasijoitus on kuitenkin tukevasti alemmassa keskikastissa, 12:ntena.

Juventusta vastaan Joronen torjui viisi kertaa. Juventuksen pelaajista vain Miralem Pjanic onnistui ohittamaan Jorosen, sillä Juven avausmaali meni maaliin Brescian omasta pelaajasta.

ESPN:n toimittaja sekä suositun CalcioCast-podcastin vetäjä Matteo Bonetti kehui Jorosta yli 80 000 Twitter-seuraajalleen kesken Juventus-ottelun.

– Brescian Jesse Joronen on oikean elämän huijauskoodi maalivahdin paikalle, Bonetti kirjoitti vapaasti suomeksi käännettynä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!