Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki yrittää kasvattaa maalisaldoaan tänään, lauantaina, kun hän kohtaa Norwichin kanssa Burnleyn Valioliigassa.

Pukki on osunut viidellä ensimmäisellä kierroksella puiden väliin yhteensä kuusi kertaa. Hän teki hattutempun Newcastlen verkkoon ja rokotti huippuseuroja Liverpoolia, Chelseaa ja Manchester Cityä. Norwichin kohtaamista vastustajista vain West Ham onnistui pitämään Pukin kurissa.

Lauantaina samaa yrittää kotikentällään Burnley, jonka manageri Sean Dyche on luottavainen tehtävän onnistumisesta.

– Meidän puolustuksemme on kohdannut joitain todella hyviä pelaajia viime vuosina Valioliigassa, kommentoi Dyche LancsLiven mukaan.

– Hän (Pukki) vaikuttaa todella hyvältä pelaajalta, mutta me olemme pelanneet joitain ehdottomia huippuhyökkääjiä vastaan. Me kerromme pelaajillemme joistain vastustajan vahvuuksista, mutta kaikki ei ole tietenkään kiinni yhdestä pelaajasta.

Viime viikonloppuna Norwich aiheutti kauden ensimmäisen tappion Valioliigan hallitsevalle mestarille Manchester Citylle.

– Fantastinen tulos Norwichille, sanoi Dyche.

– Ihmiset sanovat, että Man City ei ollut ihan parhaimmillaan, mutta heitä vastaan ei ole helppo pelata, olivat he parhaimmillaan tai eivät. Uskokaa pois. Huippujoukkueet ovat huippujoukkueita. Heidät voittaakseen on pelattava hyvin, ja minusta Norwich pelasi hyvin.

Burnley-Norwich alkaa kello 17.00.