Veikkausliigajumbo sai tukipaketin kasaan turvaamaan seuran tulevaisuuden – pudotessa vain yksi ja ainoa tavoite

© Kuva: Juha Tamminen
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

VPS on saanut rakennettua tukipaketin turvaamaan seuran taloudellisen toimintakyvyn nyt ja tulevaisuudessa. Tukipaketti tuo Vepsun tiedotteen mukaan seuran kassaan heti varoja, joilla he pystyvät hoitamaan velvoitteensa.

Seura saa myös tiettyjen pääyhteistyökumppaniensa monivuotisten sopimusten kautta taloudellista pohjaa toimintaan jatkossa. Tämä ei tule riippumaan siitä, millä seuratasolla VPS tulee ensi kaudella pelaamaan.

Jos runkosarjassa viimeiseksi jäänyt VPS putoaa Veikkausliigassa, on ensi kauden tavoitteena ainoastaan nousta takaisin.

Järjestyn taustalla ovat seuran hallituksen jäsenet Timo Harri ja Petri Kuivamäki yhdessä Seppo Hujasen kanssa. Kuivamäki ja Harri ovat ostaneet Kotimaailma -ketjuun kuuluvan Comfort Living OY:n.

– Näkemyksemme on, että menestyvän Veikkausliigaseuran liikevaihtobudjetti tulisi olla vähintään n. 1,5 M€. Tällöin pystytään rakentamaan seuran toiminta ja resurssit tasolle, jolla pystytään aidosti kilpailemaan Veikkausliigan kärkisijoista. Tämä tarkoittaisi noin 300 000 euron vuotuista lisäystä liikevaihtoon. Tämä vaatii seuralta aktiivista yhteistyötä alueen yritysten kanssa ja uusien yhteistyökuvioiden sekä liiketoimintamallien luomista. Haluamme tämän järjestelyn myötä lähteä rakentamaan VPS:n toimintaa ja yhteistyötä uudelta pohjalta niin alueen yritysten kuin muidenkin seurojen kanssa, VPS ilmoitti tiedotteessaan.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!