Veikkausliigan kärkipaikka vaihtui – Ilves kukisti Interin lisäajalla

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelattiin sunnuntai-iltana kaksi Mestaruussarjan ottelua, kun Ilves isännöi Interiä ja KuPS vieraili IFK Mariehamnin luona.

KuPS palaa Kuopioon mukanaan täydet kolme pistettä, sillä joukkueen hyökkääjä Tuco vastasi ottelun ainoasta maalista 64. minuutilla.

Tampereella puolestaan ainoaa osumaa saatiin lukuisista huippupaikoista huolimatta odottaa lisäajalle asti. Ilves pääsi yrittämään ottelussa maalintekoa useasti hyökkäysalueen vapaapotkuista ja viimeisimmän seurauksena syntyi voittomaali. Lauri Ala-Myllymäki laukoi noin 18 metristä lujan laukauksen, josta peliväline tuli torjunnan jälkeen Tiemoko Fofanalle, joka onnistui maalinteossa lähietäisyydeltä.

Inter oli ennen illan otteluita sarjan piikkipaikalla, mutta tulosten myötä KuPS nappasi itselleen kärkipaikan pisteen erolla turkulaisiin. Mestaruussarjan joukkueilla on jäljellä vielä kolme ottelua.