Xavi otti yllättävän poliittisen kannan: ”Systeemi toimii Qatarissa paremmin kuin Espanjassa”

© Kuva: Getty Images
Leverkusen yrittää jatkoon Mestarien liigassa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Barcelona-legenda, keskikenttäpelaaja Xavi on aiheuttanut melkoista hämmennystä yhteiskuntajärjetykseen liittyvillä kommenteillaan.

Qatarilaista Al Saddin joukkuetta tätä nykyä luotsaava 39-vuotias puhui Aralle näkemyksistään.

– En elä demokraattisessa maassa, mutta uskon että systeemi toimii täällä paremmin kuin Espanjassa. Täällä meillä on mielenrauha, ja turvaa. Emme tarvitse kotiavaimia, ja voimme jättää auton käyntiin. Vaimoni sanoo, että jos voimme jäädä tänne, se olisi parhaaksi lapsillemme. Qatarissa ihmiset ovat onnellisia.

Upporikkaan jalkapallolegendan kohdalla kaikki edellä mainittu varmasti onkin totta, mutta Qatar tunnetaan myös maana, jossa muun muassa homoseksuaalisuudesta saatetaan rangaista vuosien vankeustuomioilla. Jalkapallomaailma on paheksunut voimakkaasti myös maassa järjestettävien MM-kisojen rakennustyöläisten oloja. Hiljattain suomalaishyökkääjä Riku Riski ilmoitti jäävänsä pois maajoukkueleiriltä kyseisessä valtiossa, humanitäärisistä syistä.

– On totta, ettei täällä ole demokraattista järjestystä. Ihmiset ovat kuitenkin onnellisia, ja rakastavat kuninkallista perhettä.

Katalonialainen Xavi tuntee kuitenkin velvollisuutta myös Espanjan valtion suuntaan.

– Tietenkin minun pitää äänestää marraskuun vaaleissa. Haluan parasta itseni ja lasteni tulevaisuudelle. Valitettavasti Espanjassa asiat eivät toimi parhaalla tavalla.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

Leverkusen yrittää jatkoon Mestarien liigassa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!