Real Madridin hyökkääjä Luka Jović on jäänyt tällä kaudella vähäiselle peliajalle, mutta hänet jätettiin ulos Serbian A-maajoukkueesta muista syistä, kertoo AS.

Jović, 21, siirtyi Madridiin kesällä Eintracht Frankfurtista. Uudessa seurassaan hän kilpailee ysipaikan roolista tähtihyökkääjä Karim Benzeman kanssa. Toistaiseksi Jović on pelannut tällä kaudella seitsemässä ottelussa yhteensä reilut 200 minuuttia.

AS:n mukaan Serbian A-maajoukkueen päävalmentaja Ljubiša Tumbaković jätti kuitenkin Jovićin sivuun edellisen maajoukkuetauon ja sen jälkeisten tapahtumien takia.

Jović pelasi syyskuussa EM-karsintapelissä Portugalia vastaan vain kolme minuuttia. Serbia pelasi kolme päivää myöhemmin vielä Luxemburgia vastaan, mutta Jović jättäytyi joukkueesta ennen peliä loukkaantumiseen vedoten ja palasi Madridiin. Siitä neljä päivää myöhemmin hän pelasi kuitenkin Real Madridin paidassa muutaman minuutin ongelmitta, mitä Tumbaković ei AS:n mukaan katsonut hyvällä.

Käynnissä olevalle maajoukkuetauolle Tumbaković valitsi hyökkääjikseen Fulhamin Aleksandar Mitrovićin, Belgradin Punaisen tähden Milan Pavkovin ja APOELin Andrija Pavlovićin. Torstaina Serbia voitti Paraguayn ystävyysottelussa 1-0 Mitrovićin maalilla. Huomenna, maanantaina, Serbia kohtaa EM-karsintaottelussa Liettuan.

Jović on pelannut Serbian A-maajoukkueessa seitsemän ottelua ja tehnyt kaksi maalia.