Jadon Sancho sai maksaa viikonloppuna oppirahoja korkojen kera. 19-vuotias englantilainen palasi Borussia Dortmundin harjoitusvahvuuteen maaottelutauon jälkeen myöhässä, eikä keltapaitojen leirissä katsottu käytöstä hyvällä. Sancholla ei ollut lintsaamiseensa mitään selitystä.

Sancho komennettiin aluksi ylimääräisiin harjoituksiin, ja hänet myös pudotettiin pois Dortmundin kokoonpanosta kärkiotteluun Borussia Mönchengladbachia vastaan. Lisäksi Sanchon maksettavaksi lankesivat jättimäiset sakot. Bildin tietojen mukaan sakot ovat suuruudeltaan peräti 100 000 euroa.

Vaikka summa onkin valtava, selviytynee nuori englantilainen rangaistuksestaan, sillä Bild kertoo Sanchon tienaavan vuodessa noin kuusi miljoonaa euroa.

[readmore from=Sancho-Jadon]

Sanchon kohdalla ryhdyttiin koviin kurinpitotoimiin, sillä seuran mukaan myöhästyminen ei ollut miehen tapauksessa ensimmäinen kerta. Hän saapui Dortmundiin lähes vuorokauden myöhässä.

– Jadon on kunnon poika ja pidän hänestä todella. Hän käy kuitenkin vielä oppimisprosessia ja testaa ehkä rajojaan. Siksi meidän on asetettava ne rajat, Dortmundin urheilujohtaja Michael Zorc totesi.

Keskiviikkoisessa Mestarien liigan ottelussa Internazionalea vastaan Sancho on taas Dortmundin kokoonpanossa.