Cristiano Ronaldo palkitsi Portugalin nuorisomaajoukkueen hienosta saavutuksesta – kirjoitti tunteikkaan ja kannustavan kirjeen

© Kuva: Getty Images

Portugalin miesten jalkapallomaajoukkueen kapteeni Cristiano Ronaldo on lahjoittanut Niken jalkapallokengät kaikille Portugalin alle 17-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen pelaajille. Kyseinen Portugalin nuorisomaajoukkue selvitti tiensä EM-jatkokarsintaan, ja Juventuksen ykköspyssy halusi palkita tiimin suorituksen omalla tavallaan.

Ronaldo lähetti kengät joukkueelle Latviasta tulleen 4-0-voiton jälkeen ja niiden mukana myös kirjeen, jossa tähtipelaaja avasi anteliasta elettään.

– Lähetän teille nämä Mercurial Dream Speed -kengät toivoen, että ne auttavat teitä unelmienne saavuttamisessa, Ronaldo kirjoitti.

– Kun olin lapsi, minulla oli yksinkertainen mutta hyvin hullu unelma. Ei, se ei ollut sen tyylinen unelma jonka näet unissasi. Tämä oli yksi niistä unelmista jota haluat niin kovasti, että se pitää sinut hereillä öisin.

– Halusin tulla maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi. Omistin elämäni unelmalleni – salilla, harjoituskentällä – tehdäkseni kaiken tarvittavan sen mahdollistamiseksi. On niin tärkeää unelmoida. Vieläkin tärkeämpää on tehdä kovasti töitä sen saavuttamiseksi.

– Toteutin unelmani ja toivon, että tekin voitte tehdä niin. Tavoitella sitä ilman epäröintiä. Jos minä tein sen, tekin pystytte siihen. Onnittelut jatkokarsintaan pääsystä. Pysykää keskittyneinä ja tähdätkää katseenne seuraavaan voittoon. Onnea, nauttikaa näistä kengistä, ”CR7” kannusti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.