© Kuva: Juha Tamminen

FC Inter – KuPS: Veikkausliigan mestari ratkaistaan

Veikkausliiga
FC Inter – KuPS
Lauantai 19.10. klo 15:00

Veikkausliiga saa tänä vuonna hienon huipentuman, kun kauden kaksi parasta joukkuetta ratkovat mestaruuden keskinäisessä ottelussa. Turussa on myyty mökki täyteen ja paikkakunnalla pelataan tällä viikolla jo toinen huikea jalkapallospektaakkeli. Pelin henki on, että kaksi pistettä perässä oleva FC Inter tarvitsee voiton, kun taas kuopiolaisille riittää mestaruuteen tasapeli.

FC Inter piti mestaruustoiveensa elossa ottamalla HJK:sta 0-1 vierasvoiton. Inter lähtee tähänkin otteluun varmasti pallonhallinnan kautta ja haluaa repiä KuPSin puolustuksen kipaleiksi laadukkailla hyökkäyksillään. Interillä on 16 maalia pyssyttänyt Filip Valencic, jota voi tästä syystä tituleerata koko kauden parhaaksi pelaajaksi Veikkausliigassa. Valencic saa hyvää tukea muista Interin hyökkäyssuunnan pelaajista. José Riveiro pystyy varioimaan joukkueensa pelityyliä, mikä on tehnyt siitä kimurantin vastuksen kelle tahansa. Ratkaisevilla kierroksilla Inter kärsi kaksi tappiota, minkä takia se on nyt takaa-ajajana.

KuPSille jäänee ottelussa vastaiskujen kyttääjän rooli ja siinä kuopiolaiset ovat hyviä. Savolaiset toimittavat pelivälinettä ripeästi ylös ja joukkueella on laatua toteuttaa juonikkaita hyökkäyksiä. Myös puolustussuuntaan lauantain vieraat ovat erinomaisia. On syytä muistuttaa, että kauden alussa KuPS ei näyttänyt vielä ollenkaan mestarilta, vaan joukkue on hioutunut mestaruuskandidaatiksi kasvutarinan myötä. Tästä kunnia kuuluu laadukkaan pelaajamateriaalin lisäksi Jani Honkavaaralle.

Lyö vetoa ottelusta:

Riippuen ottelun tilanteesta, jompikumpi joukkue joutuu toisella jaksolla avaamaan peliä ja satsaamaan hyökkäykseen puolustuksenkin kustannuksella. Näin ollen tässä ottelussa voidaan hyvinkin nähdä maaleja, vaikka normaalisti tärkeissä otteluissa maaliodottama on laskemaan päin. Vetoihin asti maistuu kevyesti runsasmaalisuus – vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,85.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.