FIFA-virus iski Internazioleen – tähtipelaajan pelit tältä vuodelta ohi?

© Kuva: Getty Images

Hienosti kautensa Italien Serie A:ssa aloittanut Internazionale joutunee tulemaan loppuvuoden toimeen ilman yhtä tähtipelaajaansa, Manchester Unitedista lainattua Alexis Sánchezia. Chileläishyökkääjä loukkasi nilkkaansa lauantaina pelatun Kolumbia-ystävyysottelun (0-0) toisella puoliajalla, ja joutuu näillä näkymin leikkaukseen. Sánchezin vasemmasta nilkasta on vahingoittunut jänteitä.

– Sánchez voi joutua puukon alle. Hänen seuransa Inter tekee päätöksen, Chilen valmentaja Reinaldo Rueda totesi lehdistötilaisuudessa Sky Sportsin mukaan.

– Voimme menettää hänet kahden tai kolmen kuukauden ajaksi. Se on sääli, sillä hän on alkanut taas pelata Interin kanssa ja on tehnyt kaksi maaliakin. Lisäksi hän on pelannut Mestarien liigassa.

Todellisuudessa Sánchez on saanut tilastoihin vain yhden maalin Interissä, sillä toinen osumista merkittiin omaksi maaliksi. Lisäksi hän syötti maalin Mestarien liigan ottelussa Barcelonaa vastaan. Kaikkiaan 30-vuotias chileläinen on pelannut kuluvan kauden aikana Interissä neljä ottelua.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.