Huuhkajien Sauli Väisänen muistutti Armenian vaarallisuudesta: ”Ovat ottaneet aika kovia päänahkoja tässä”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen A-maajoukkue on saapunut Turkuun valmistautumaan tiistain huipputärkeään EM-karsintapeliin Armeniaa vastaan.

Joukkueen puolustaja Sauli Väisänen kommentoi Huuhkajien Facebook-sivuille tehdyssä haastattelussa muun muassa alle odotusten mennyttä ottelua Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan ja tulevaa vastustajaa.

– Viime peli oli vähän huono, mutta se oli pieni mutka matkassa, Väisänen aloitti Huuhkajien Facebook-sivuilla tehdyssä haastattelussa.

– Totta kai hyvät fiilikset. Me lähdetään positiivisella fiiliksellä. Katsotaan videot ja valmistaudutaan peliin normaalisti. Kolme pistettä mielessä.

Väisänen korosti, että lauantain tappiosta huolimatta tilanne näyttää varsin valoisalta tällä hetkellä.

– Jos etukäteen olisi sanottu, että meillä on neljä voittoa, kolme tappiota ja olemme pelanneet jo molemmat Italia-pelit ja Bosnian vieraissa, olemme kakkosena lohkossa ja voittamalla loput ottelut olemme kisoissa, niin totta kai olisin ottanut tämän tilanteen vastaan enemmän kuin mielellään.

– Meidän pitää näyttää, että ansaitsemme mennä kisoihin. Ei siinä sen kummempaa.

Tiistain vastustaja Armenia on ollut karsinnoissa odotettua kovemmassa iskussa. Väisänen ei lähtenytkään aliarvioimaan hyvävireistä vastustajaa.

– Armenia on näyttänyt, että ovat kova jengi. Vaikka onneksi haimme Armeniasta 2-0-voiton ja se oli hyvä peli meiltä, se ei ollut mikään helppo peli. Armenia näytti jo silloin, että he osaavat pelata futista.

– He ovat ottaneet aika kovia päänahkoja tässä. He voittivat Bosnian, taisivat voittaa kreikan vieraissa ja pitivät Italiaakin pinteessä.


Jamaika – Meksiko | Jamaika venyy! ⭐️⭐️½