Inter nousi sarjakärkeen – Jesse Jorosta ei nähty Brescian maalilla

© Kuva: Getty Images

Internazionale nousi ainakin hetkeksi Serie A:n sarjakärkeen, kun se voitti Brescian vieraskentällä maalein 2-1. Kotijoukkueen Jesse Joronen ei ollut mukana kokoonpanossa ja seurasi kamppailun katsomosta käsin.

Ottelun avausmaali oli onnekas. Se syntyi, kun pelattiin 23. peliminuuttia. Tehokasta syksyä pelaava Lautaro Martínez laukoi kaukaa ja pallo otti kimmokkeen Brescian pelaajasta. Suunnanmuutos oli Brescian maalia vartioineelle Enrico Alfonsolle yksinkertaisesti liikaa, ja kaaripallo liiteli vastustamattomasti maalin takaylänurkkaan.

Toisen kerran Alfonso sai antautua 40 peliminuuttia myöhemmin. Interin tähtihyökkääjä Romelu Lukaku rynni oikealta sivurajalta kohti keskustaa ja laukoi vasurillaan todella näyttävän ja lujan kierteisen kudin aivan takatolpan viereen. Maali oli maailmanluokan taituruutta, jolla olisi ohitettu torjuja jos toinenkin.

Inter ei saanut kuin kaksi laukausta kohti maalia, joten torjuntoja Alfonsolle ei tänään kirjattu.

Sarjanousija Bresciallakin oli ehdottomasti omat paikkansa. Interin 2-0 -johdossa Samir Handanovicin hieno torjunta maaliviivalta vesitti isäntien pyrkimykset, mutta vartti ennen loppua kavennus kuitenkin syntyi. Röyhkeä murtautuminen merkittiin lopulta kuitenkin Inter-puolustaja Milan Skriniarin omaksi maaliksi.

Vielä lisäajallakin Brescia loi kaksi hyvää tekopaikkaa. Ensin Alessandro Matri kuitenkin puski hyvästä asemasta löysän puskun suoraan Handanovicin hyppysiin. Viimeisestä hyökkäyksestä Mario Balotelli puolestaan epäonnistui saksipotkussaan.

Sarjassa hetkellisesti kakkoseksi jäänyt Juventus voi jälleen ohittaa Interin keskiviikkona, kun se saa omassa kymmenennen kierroksen ottelussaan vieraakseen Genoan.

Juttua korjattu 0.38. Jutussa väitettiin virheellisesti Jesse Jorosen pelanneen Brescian maalilla, vaikka todellisuudessa Brescian maalia vartioi Enrico Alfonso. Pahoittelut virheestä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.