Joel Pohjanpalo palasi bundesliigakentille

© Kuva: Getty Images

Huuhkajiin lokakuussa tehokkaasti palannut Joel Pohjanpalo sai lauantaina kauden ensiminuuttinsa myös Saksan Bundesliigassa. Vaikea jalkavamma piti suomalaishyökkääjän lähes puolitoista vuotta pelihommista visussa, mutta nyt ”Jolle” on toipunut ja tehnyt paluun niin seura- kuin maajoukkuerintamallakin.

25-vuotias Pohjanpalo oli ollut vaihtopenkillä jo kolmessa bundesliigapelissä ja yhdessä Mestarien liigan ottelussa syys-lokakuussa, mutta vihdoin tänään heltisi myös minuutteja. Suomalainen tuli kentälle 88. minuutilla Julian Baumgartlingerin tilalle, kun Bayer Leverkusen pelasi kotikentällään 2-2 -tasapelin Werder Bremeniä vastaan.

Bayer Leverkusenin maalia vartioi tuttuun tapaan Lukas Hradecky. Werder Bremenin kapteeni Niklas Moisander oli edelleen loukkaantuneena sivussa.

Leverkusenin maalit merkittiin oman maalin tehneelle Werda-toppari Ömer Toprakille sekä Lucas Alariolle. Werder Bremenille osuivat Milot Rashica ja Davy Klaassen.

Leverkusen kohtaa seuraavassa pelissään tiistaina Bundesliigan sarjajumbo Paderbornin, Saksan Cupin mittelössä. Kenties tuolloin Pohjanpalolle on vielä enemmän minuutteja tarjolla.