Katkeaako Islannin futishuuma? – Useat hurmannut jalkapallomaa pelaa perjantaina isoista asioista: ”Nyt on sen hetki”

© Kuva: Getty Images

Islannin jalkapallohuuma ja menestys on koskettanut monia saaren ulkopuolellakin.

Islanti pelaa EM-karsinnoissa perjantaina todella ison ottelun kotonaan Ranskaa vastaan. Islanti tarvitsee voiton noustakseen tasapisteisiin Ranskan kanssa. Turkilla on Ranskan tavoin 15 pistettä ja Islannilla 12.

– Maiden 15:s kohtaaminen. Islannilla ei ole yhtään voittoa. Ranskalla 10 voittoa, neljä tasapeliä. Nyt mennään saarelle ja siellä on kaatunut Turkki, joka voitti Ranskan. Nyt on Islannin hetki. Syyskuun matsit nähneenä tosin, Ranska on jäätävä ennakkosuosikki ja mielestäni Islannilla ei ole palaakaan heitä vastaan, ennakoi Viasatin selostaja Ville Kuusinen Suplan Week of Football podcastissa.

Ranska joutuu otteluun ilman supertähteään Kylian Mbappéa.

– Ranskan materiaali on mieletön. Missä tahansa muun maan kokoonpanossa Mbappén puuttuminen näkyisi. Ranskalla on (Antoine) Griezmannia, (Olivier) Giroudia ja kumppaneita heittää kehiin. Omissa papereissani Ranska on yksi 2020 kisojen ennakkosuosikeista, Kuusinen toteaa.

Islanti-Ranska perjantaina klo 21.45. Ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Viasatin kanavilla ja Viaplayssa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.