Kohta mennään! Joel Pohjanpalo Huuhkajien vaihtopenkillä, katso tästä avaukset

© Kuva: Juha Tamminen

Päävalmentaja Markku Kanerva on nimennyt Huuhkajien avauskokoonpanon pian alkavaan EM-karsintaotteluun Armeniaa vastaan. Turussa Veritas Stadionilla pelattava ottelu alkaa kello 19.

Jo etukäteen oli tiedossa, että Suomen tavallisesta avauksesta pois jäävät loukkaantumisten vuoksi Paulus Arajuuri ja Tim Sparv. Sparv on kuitenkin vaihtopenkillä, mutta polveaan satuttanut Arajuuri ei kokoonpanossa lainkaan. Kapteenin nauha onkin poikkeuksellisesti kotikaupungissaan pelaavan Lukas Hradeckyn käsivarressa.

Arajuuren ja Sparvin paikat avauskokoonpanossa ottavat odotetusti Sauli Väisänen ja Joni Kauko.

Lauantaina Zenicassa maalin tehnyt Joel Pohjanpalo aloittaa tälläkin kertaa vaihtopenkillä. Paikkansa penkiltä ottavat myös Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan aloittaneet Pyry Soiri ja Jasse Tuominen. Uusina miehinä avaukseen nousevat FC Augsburgin Fredrik Jensen sekä vatsavaivoistaan toipunut Lassi Lappalainen.

Suomen avauskokoonpano Armenia-peliin:

Hradecky; Raitala, Väisänen, Toivio, Uronen; Lod, Kauko, Kamara, Lappalainen; Pukki, Jensen

Armenian avauskokoonpano: Airapetyan; Hambartsumyan, Iskhanyan, Haroyan, Hovhannisyan; Grigoryan, Hovsepyan; Barseghyan, Ghazaryan, Adamyan; Karapetyan

Armenian ykköstähti Henrikh Mkhitarjan ei ole edes vaihtopenkillä. AS Roman pelaaja joutui jäämään lokakuun maaotteluista pois loukkaantumisen takia. Mitään erityisen yllättävää Armenian avauskokoonpanossa ei ole.

Lähetys ottelusta alkaa ViasatillaViaplayssa ja ilmaiseksi katsottavissa olevalla Viafreellä klo 18.