Kuopion Palloseura ja keskikenttäpelaaja Ville Saxman ovat solmineet yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Näin ollen Saxman, 29, pelaa KuPS:ssa myös ensi kaudella.

Hän pelasi tällä kaudella Veikkausliigassa 25 ottelua, joissa hän teki yhteensä kuusi maalia ja syötti yhden. Saxmanin ja KuPS:n sesonki päättyi toissa viikolla mestaruuteen, kun kuopiolaiset voittivat ratkaisevassa ottelussa FC Interin.

– Fiilikset ovat nyt tosi hyvät. Pelikausi oli todella hieno ja kesän ja syksyn aikana vahvistui fiilis haluta jatkaa omaa jalkapallouraa ja jatkaa nimenomaan täällä Kuopiossa. Meininki oli kauden aikana aivan loistavaa ja hienoa ja innolla tässä jo nyt lähdetään tulevaan vuoteen, Saxman kommentoi seuran tiedotteessa.

[readmore from=KuPS]

– Kyllä tämä oli oman peliurani paras kausi. Paljon tuli sellaisia merkkipaaluja saavutettua, joita ei ole ennen tullut.

Saxmanilla on kaikkiaan tilillään 268 Veikkausliigan ottelua. Hän on aiemmin urallaan edustanut FC YPAa, Myllykosken Palloa ja Rovaniemen Palloseuraa. KuPS:ssa Saxman on pelannut kaudesta 2017 lähtien.

– Ville on osoittanut kolmen KuPS-vuotensa aikana oman tärkeytensä. Hän on tärkein palanen joukkueen keskikentällä, jonka ympärille me voimme rakentaa erilaisia variaatioita. Ville on monipuolinen pelaaja ja sarjan parhaita pukukoppipelaajia. Hän näyttää omalla esimerkillään nuoremmille pelaajille mallia siitä, mitä Veikkausliiga vaatii. Päävalmentaja Arne Erlandsenin ja minun mielestäni Ville on tärkein keskikentän palanen, Kuopion Palloseuran valmentaja Pasi Tuutti toteaa.

Ville Saxman

@saxman_ville
Pelit jatkuu 💪🏼 #keltamustakauneinkaikista

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
"Hän on tärkein keskikentän palanen."

✅ Ville Saxman jatkaa Kuopion Palloseurassa: kups.fi/fi/uutiset/kuo… #KuPS #veikkausliiga #kuopio