Lehti: Bayern Münchenin seuraikonille riitti – haluaa lähteä tammikuussa muualle

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Koko uransa Bayern Müncheniä edustanut Thomas Müller haluaa jättää seuran tammikuussa, kertoo Bild.

Hyökkäyksen eri rooleissa viihtyvä Müller, 30, on aloittanut vaihtopenkillä Bayernin viisi edellistä peliä, joista yhdessä hän ei päässyt ollenkaan kentälle.

Müller haluaisi pelata enemmän, mutta Bayernin päävalmentaja Niko Kovač antoi viikonloppuna ymmärtää, että saksalaistaituri on tällä hetkellä varavaihtoehto.

– Hän saa ehdottomasti minuutteja, jos meille tulee ongelmia, kommentoi Kovač lauantaina Bayernin hävittyä Hoffenheimille 1-2.

Müller on aiempina vuosina yhdistetty huhuissa useihin seuroihin, mutta hän ei ole halunnut jättää Bayernia, jota hän on edustanut vuodesta 2000 lähtien. Bildin mukaan Internazionale osoitti kiinnostusta Mülleriä kohtaan menneenä kesänä ja viime vuonna Liverpool ja Arsenal kyselivät hänen peräänsä. Manchester United oli tunnetusti Müllerin perässä vuonna 2015 ja tarjosi hänestä lehtitietojen mukaan sata miljoonaa euroa.

Bayern Münchenin ja Müllerin sopimus päättyy ensi kauden jälkeen. Müller on yksi Bayernin parhaiten palkatuista pelaajista 15 miljoonan euron vuosituloillaan.

Hän debytoi seuran edustusjoukkueessa vuonna 2008 ja on tähän mennessä pelannut Bayernissa 495 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 186 maalia ja syöttänyt 171. Müller on voittanut Bayernissa mm. kahdeksan Bundesliigan mestaruutta sekä kauden 2012-13 Mestarien liigan.

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!