L’Equipe: PSG Gianluigi Donnarumman perässä – pakottaako velkataakka AC Milanin myymään Italian ykkösmaalivahdin Pariisiin?

© Kuva: Getty Images

Ranskalaisjätti PSG vahvisti täksi kaudeksi maalivahtiosastoaan hankkimalla Real Madridissa pokaaleja voittaneen costaricalaisen Keylor Navasin tolppien väliin. Samassa kaupassa Navasia kokemattomampi Alphonse Areola siirtyi puolestaan lainalle Realiin, jossa ranskalainen on tällä hetkellä kakkosveskarin roolissa.

Ranskalaislehti L’Equipen mukaan PSG ei kuitenkaan ole tyytymässä veskariosastolla vain Navasiin, 32, vaan aikoo hankkia maalilleen huomattavasti nuorempaa verta. Pariisilaisseura on Italian Serie A:ssa pelaavan AC Milanin 20-vuotiaan molarin Gianluigi Donnarumman perässä.

L’Equipen mukaan PSG on valmis maksamaan Donnarummasta siirtokorvauksen sekä sorvaamaan sen lisäksi vielä sopimuksen, jossa Areola siirtyisi mahdollisesti Milanoon pysyvällä pestillä Madridin-keikkansa jälkeen.

Donnarumma on ollut AC Milanin ykkösvahti siitä asti kun löi läpi edustusjoukkueessa vain 16-vuotiaana. Nykyään Donnarumma on myös Italian maajoukkueen ykköskassari.

Milan tuskin haluaisi myydä Donnarummaa, mutta seuran taloustilanne saattaa pakottaa sen tekemään niin. Lehtitietojen mukaan Milanilla on velkaa 125 miljoonan punnan verran, mikä saattaa hyvinkin tarkoittaa sitä, että joukkue joutuu myymään parhaita pelaajiaan kuitatakseen rästit.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.