Liigakarsinnan avausosan jälkeisessä lehdistötilaisuudessa vitsailtiin ihan urakalla – ”Kauan kesti pikeepaidan päälle laittaminen”

© Kuva: Juha Tamminen

TPS ja KPV kohtasivat torstai-iltana liigakarsinnan avausosassa Turussa. Tapahtumarikas kamppailu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Lue lisää tästä.

Ottelun jälkeen TPS:n Facebookiin kuvatussa lehdistötilaisuudessa olivat paikalla molempien joukkueiden päävalmentajat. Tunnelma oli erittäin leppoisa ja huumoria irtosi molemmilta valmentajilta.

– Oli kyllä erikoinen ottelu, jossa oli paljon tapahtumia. Aika odotetunlainen kamppailu. Aloitimme hyvin, mutta sitten peli tasoittui. Viimeistelymme oli tänään huonoa, KPV:n päävalmentaja Jani Uotinen kertoi.

– Täsmälleen sellainen ottelu, mitä odotinkin. KPV aloitti hyvin. Alun jälkeen pääsimme paremmin peliin mukaan. Ratkaisevat syöttömme olivat tänään huonoja, meidän olisi pitänyt pystyä luomaan paljon enemmän maalipaikkoja. Kaikki on vielä auki tässä otteluparissa. Erittäin miellyttävää vanhalle valmentajalle, että pelataan tällaisia pelejä, TPS:n valmentaja Tommi Pikkarainen kertoi.

Ottelussa nähtiin harvinainen episodi, kun lopussa päätuomari Antti Jussila joutui jättämään pelin kesken jalkavamman vuoksi. Ottelun neljäs erotuomari Kalle Mäkinen vihelsi ottelun loppuun.

– Oli kyllä hitain tuomarin vaihto ikinä. Kauan kesti pikeepaidan päälle laittaminen, Tommi Pikkarainen vitsaili.

TPS-käskijä Pikkaraisen poika, Juhani Pikkarainen, pelasi vierasjoukkue KPV:n puolustuksessa täydet minuutit.

– Hieman yllätti, että se ei tuntunut sen erikoisemmalta. Jostain pallosta siinä kerran riideltiin, kun se kiukutteli. Ennen peliä poika ei suostunut halaamaan mua, se oli järkyttävää käyttäytymistä, Pikkarainen naureskeli.

Ratkaiseva osaottelu pelataan sunnuntaina, mutta vielä ei ole tiedossa, pystytäänkö ottelu pelaamaan Kokkolan keskuskentällä. Varavaihtoehtona toimii Seinäjoen OmaSp Stadion.

– Eipä sillä ole väliä, kummalla kentällä pelataan. Seinäjoki on yhtä lailla meidän kotikenttä, kun pelasimme alkukauden siellä. Pohojanmaalla pelataan kuitenkin, Uotinen pohti.