Lionel Messi myöntää: Oli jättää Barcelonan ja Espanjan viisi vuotta sitten – ”Minua kohdeltiin väärin”

© Kuva: Getty Images

Lionel Messi on edustanut Barcelonaa koko uransa ajan, mutta Kataloniaan jääminen ei ole aina ollut argentiinalaistähdellekään itsestäänselvyys.

Messi, 32, kertoi RAC1:n haastattelussa, että hän oli jättää Barcelonan viisi vuotta sitten. Se ei kuitenkaan johtunut urheilullisista syistä, vaan hänen ongelmista Espanjan veroviranomaisten kanssa. Messi sai 21 kuukauden ehdollisen vankeustuomion ja miljoonien sakot.

– Olen ollut välillä todella väsynyt eri syistä. Niin on käynyt useasti, erityisesti vuosina 2013 ja 2014, kun minulla oli ongelmia verottajan kanssa.

– Onneksi lapseni olivat pieniä, eivätkä he tajunneet siitä mitään, mutta meillä meni huonosti. Silloin mietin lähtöä. En sen takia, että olisin halunnut jättää Barçan, vaan sen takia, että halusin lähteä Espanjasta. Minusta minua kohdeltiin väärin.

Messi puhui haastattelussa myös hyvästä ystävästään Neymarista, joka olisi halunnut siirtyä kesällä takaisin Barcelonaan. Brassitähti Neymar, 27, edusti Barcelonaa neljä kautta, kunnes siirtyi kesällä 2017 Paris Saint-Germainiin 222 miljoonan euron maailmanennätyssummalla.

Neymar on ollut Pariisin-siirtonsa jälkeen yhdistettynä myös Real Madridiin. Messi oli jo varma, että Madrid hyödyntäisi tilanteen, kun PSG ja Barcelona eivät päässeet siirrosta sopuun.

– Minä todella luulin, että Neymar menisi Real Madridiin, jos hän ei tule tänne. Hän teki selväksi, että haluaa lähteä Pariisista.

– Oletin, että Florentino (Pérez, seurapresidentti) ja Real Madrid tekisivät jotain.

Lähde: AS, Marca


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.