Lukas Hradecky ja Bayer Leverkusen yrittävät oikaista illalla kurssinsa Mestarien liigassa – ”Kasvojenpesun paikka”

© Kuva: Getty Images

Bayer Leverkusen kohtaa tiistaina Mestarien liigassa Atlético Madridin Wanda Metropolitanolla. Huuhkajien maalivahti Lukas Hradecky ennakoi saksalaisjoukkueelleen vaikeaa iltapuhdetta Madridissa.

Leverkusenilla on alla vaikea ottelu perjantailta, kun Hradeckyn entinen seura Eintracht Frankfurt oli Bundesliigassa tyly isäntä vieden voiton maalein 3-0.

– Kasvojenpesun paikka edellisen heikon bundesliigapelin jälkeen. Tiedämme, että tulossa älyttömän vaikea matsi. Vastassa on legendaarisia tyyppejä: Diego Simeone valmentajana ja Jan Oblak muun muassa, Hradecky kertoi Suplan Bundes-Luke -podcastissaan.

Mestarien liigan alku on ollut vaikea Leverkusenille ja Hradeckylle, sillä alla on tappiot kotona Moskovan Lokomotivia ja vieraissa Juventusta vastaan. Alkulohkon pelejä on kuitenkin jäljellä vielä neljä, joten kaikki on jatkon suhteen vielä auki.

– Jos saavutamme tasapelin tai voiton ja voittaisimme Atléticon himassa, niin kaikki on mahdollista vielä, Hradecky pohti.

D-lohkossa tähän mennessä neljä pistettä keränneellä Atléticolla on loukkaantumishuolia Leverkusen-ottelun alla. João Félix ja Stefan Savic ovat sivussa.

– João Félix on ollut käsittääkseni aika liekeissä viime aikoina. En näe hänen poissaoloaan pahana asiana, vaikka en kenellekään pahaa toivo, Hradecky sanoi.

Ottelutahti jatkuu tiiviinä, sillä Leverkusen kohtaa Atlético-ottelun jälkeen jo lauantaina Bundesliigassa Werder Bremenin. Hradecky toivoo, että Bremenin suomalaistoppari Niklas Moisander olisi pelikunnossa.

– Toivotaan, viime pelissä ei kuitenkaan pelannut. ”Nikke” on kova puolustaja, Hradecky totesi.

Bayer Leverkusen – Werder Bremen -ottelu näkyy lauantaina 26.10. klo 19.20 alkaen Viasat Urheilu -kanavalla ja Viaplayssa.

Jarno Piiroinen


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?