Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin ykkösmaalivahti Lukas Hradecky vertaa seurajoukkuekaveriaan Lucas Alariota Bayern Münchenin tähtihyökkääjään Robert Lewandowskiin.

Argentiinalaishyökkääjä Alario, 27, siirtyi Leverkuseniin kesällä 2017 ja Hradecky, 29, vuoden myöhemmin. Alario on pelannut seurassa 74 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 27 maalia. Osumista kaksi viimeisintä syntyi joukkueen kahdessa edellisessä ottelussa.

Puolan maajoukkuekärki Lewandowski, 31, on 215 osumallaan Bundesliigan historian neljänneksi paras maalintekijä. Hänen edellä ovat vielä Jupp Heynckes (220), Klaus Fischer (268) ja Gerd Müller (365). Lewandowski on paukuttanut tällä kaudella 15 ottelussa yhteensä 19 maalia, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Alario on viimeistellyt kuluvalla sesongilla kolme osumaa. Hradecky näkee joukkuekaverinsa ja Lewandowskin välillä yhtäläisyyksiä.

– Minun on vaikea keksiä parempaa viimeistelijää, käytti hän jalkojaan tai päätään, kommentoi Hradecky Sport Bildille.

– Hän on Lewandowskin tyyppinen.

Bayer Leverkusenin seuraava ottelu on ensi lauantaina, jolloin se kohtaa Bundesliigan sarjakärjen Borussia Mönchengladbachin kotikentällään.

Lähde: Bulinews