Mestarien Liiga
Manchester City – Atalanta
Tiistai 22.10. klo 22:00

Mestarien Liiga jatkuu viikolla ja vuorossa on kolmas kierros lohkovaiheessa. Tiistain noston otan C-lohkosta, jossa lohkoa puhtaasti johtava Manchester City isännöi lohkovaiheen mollivoittoisesti avannutta Atalantaa. City on luonnollisesti tiistaina jättisuosikki, mutta Atalantan aliarvostaminen voi olla virheliike – ja kallis sellainen.

Manchester City siis sai UCL-urakkansa alkuun mallikkaasti, sillä sekä Dinamo Zagreb että Shaktar Donetsk kaatuivat tyylipuhtaitten esitysten jälkeen. Valioliigassa Citizens palasi voittojen tielle karmivan Wolves-tappion jälkeen: Pep Guardiolan miehistö haki pisteet Crystal Palacelta suvereenisti 0-2. Kokoonpanopuolella Aymeric Laporte ja Leroy Sane puuttuvat vahvuudesta, mutta Kyle Walker ja Nicolás Otamendi ovat jo harjoitelleet ja saattavat ollakin kokoonpanossa. Joka tapauksessa aivan parhaimmillaan ei Cityn puolustus ole.

Atalanta on vielä lohkossa siis pisteittä ja viime kierroksella kotitappio Shaktaria vastaan oli epäonnen sävyttämä. Viime viikonloppuna Lazion vieraana Atalanta mureni toisella jaksolla totaalisesti ja menetti 0-3 johtonsa – lopputuloksena 3-3 tasapeli. Gian Piero Gasperinin porukka pelaa todella iloista jalkapalloa ja on tulivoimainen pumppu – joskin tässä ottelussa Duvan Zapatan poissaolo syö hyökkäystehoja. Vetomarkkinat eivät anna Atalantalle juurikaan mahdollisuuksia, mutta itse näen pienet mahdollisuudet yllätykseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Luvassa on tapahtumarikas ottelu, jonka maaliodottama on sangen korkealla. Otan tähän matsiin suosituksena Atalantaa tasoituksella – kahden maalin tappiolla saadaan omat pois mutta korkeintaan maalin tappiolla – tai jos ottelusta tulee pisteitä – saadaankin jo lunastus. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Atalanta +2 kertoimella 1,94.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO