Mestarien liigassa vietettiin tiistaina maalijuhlia muutamallakin paikkakunnalla. Maaleitta ei jääty missään ottelussa ja yhden osuman kamppailujakin oli vain kaksi.

Riehakkaimmat maalikarkelot nähtiin Lontoossa, Manchesterissa ja Bruggessa.

Lontoossa Tottenham kaatoi Belgradin Punaisen tähden 5-0. Paremmalla viimeistelyllä osumia olisi voinut syntyä enemmänkin. Vierasjoukkueellakin riitti tontteja, mutta Tottenham oli todella tehokkaalla päällä. Harry Kane puski ensimmäisen maalin jo yhdeksännellä minuutilla ja Son Heung-Min osui ennen taukoa kahdesti. Toisella jaksolla maalinteossa onnistuivat Erik Lamela ja Kane.

Manchester City kaatoi kotonaan Atalantan 5-1. Ruslan Malinovski vei vajaan puolen tunnin kohdalla vieraat rangaistuspotkusta johtoon, mutta City meni vielä avausjaksolla ohi Sergio Agüeron kahdella maalilla. Toisella puoliajalla nähtiin vielä Raheem Sterlingin hattutemppu. City pelasi viimeisen kymmenminuuttisen yhden pelaajan vajaalla, sillä Phil Foden nappasi lyhyen ajan sisään kaksi varoitusta ja siten myös punaisen kortin.

OptaJoe

@OptaJoe
8 - Raheem Sterling is the 8th English player to score a #UCL hat-trick, after Michael Owen, Andrew Cole, Wayne Rooney, Harry Kane, Mike Newell, Alan Shearer and Danny Welbeck. Only Brazil (12) and France (9) have had more different hat-trick scorers in the competition. Treble.

Yksi hattutemppu nähtiin myös Belgiassa, kun Paris Saint-Germain upotti Club Bruggen vieraskentällä maalein 5-0. PSG:n hattutemppusankari oli Kylian Mbappé, joka tuli kentälle vasta 52. minuutilla. Pariisilaisten muista maaleista vastasi Mauro Icardi.