Napolin päävalmentaja Carlo Ancelotti raivostui erotuomarin päätöksestä ja lensi katsomoon – kertoo kokeneensa vääryyttä: ”Minusta tuntuu loukatulta”

© Kuva: Getty Images

Napolin päävalmentajan Carlo Ancelottin ilta päättyi keskiviikkona tylysti. Italialaisvalmentaja lensi lopulta katsomoon San Polo Stadionilla, jossa Napoli jäi 2-2-tasapeliin loistavaa alkukautta pelaavaa vierasjoukkuetta Atalantaa vastaan.

Ancelotti lensi katsomoon punaisella kortilla pian Atalantan 86. minuutilla tulleen 2-2-tasoituksen jälkeen. Napolin pelaajat ja valmennustiimi protestoivat voimakkaasti, kun joukkueelle ei vihelletty loppuminuuteilla rangaistuspotkua. Ancelotti kävi tilanteessa niin kuumana, että erotuomari passitti konkarivalmentajan katsomoon.

Ottelun jälkeen Ancelotti purki pettymystään lehdistön edessä. Luotsi antoi ymmärtää, ettei niele pelin loppuhetkien tapahtumia.

– Tänä iltana puhun hiukan ensimmäistä kertaa. Minusta tuntuu loukatulta ja olen pettynyt, Ancelotti selitti.

– Toistan, että minusta tuntuu loukatulta ja kimppuun käydyltä.

Viheltämättä jäänyt rangaistuspotku puhutti edelleen ottelun jälkeenkin. Ancelotti oli vahvasti sitä mieltä, että selvä pilkku jäi tuomitsematta.

– Rehellisesti sanottuna meidän ei pitäisi edes puhua siitä. Puolustaja (Simon Kjær) ei välitä pallosta vaan menee suoraan päin (Fernando) Llorentea. Selvä rangaistuspotku, Ancelotti väitti.

– Mielestäni VARille ei ollut tarvetta, mutta on absurdia, ettei erotuomari edes mene katsomaan kuvia.

60-vuotias valmentaja sanoi suoraan, että hänen joukkueensa olisi hänen mielestään ansainnut voittaa. Peliesitys tyydytti kaikin puolin Ancelottia.

Atalantan manageri Gian Piero Gasperini ei ollut alkuunkaan samaa mieltä Ancelottin kanssa siitä, että loppuhetkien tilanteesta olisi pitänyt tuomita rangaistuspotku.

– Kentältä katsottuna ajattelin, että se on rankkari. Sitten, nähtyäni kuvat, näin ison kyynärpään Kjærin naamassa, Gasperini kertoi Sky Sport Italialle.

Tasapelin myötä Atalanta jatkaa Serie A:n sarjakolmosena. Se on viisi pistettä kärkijoukkue Juventuksen takana. Napoli puolestaan majailee kuudentena kolme pistettä vähemmän Atalantaa keränneenä.