Teemu Pukin edustamalla Norwichilla on lauantaina iso ottelu Valioliigassa, kun se kohtaa toisen sarjanousijan Aston Villan. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin, sijoilla 18 ja 17, ja Norwich on edellä vain yhden pisteen turvin.

Norwichilla on ollut lähes epäuskottavan huono tuuri loukkaantumisten kanssa. Laitapuolustaja Jamal Lewisin viime kierroksella saama kyynärpäävamma olikin pelättyä lievempi, mutta muuten tilanne ei vakuuta.

Sekä Norwichin ykkös- että kakkosmaalivahti on loukkaantuneena, joten tolppien välissä pelaa kolmostorjuja Michael McGovern.

Toppari Ben Godfrey on käytettävissä, mutta puolikuntoisena. Hänen topparikollegansa Grant Hanley jättää pelin väliin nivusvamman takia.

Laitapuolustaja Sam Byramin ja keskikenttäpelaaja Tod Cantwellin pelaaminen on vielä epävarmaa.

Suomen maajoukkuekärki Pukki on yhä Norwichin tehokkain pelaaja kuudella osumallaan ja kahdella maalisyötöllään, mutta kahdessa edellisessä sarjaottelussa hän on jäänyt muun joukkueen tavoin nollatehoille.

Norwichin manageri Daniel Farke ei ole lainkaan huolissaan Pukista.

– Hyökkääjät eivät voi tehdä hattutemppua joka ottelussa. Olen ollut tyytyväinen Teemun viime aikojen suorituksiin. On vain ajan kysymys, milloin hän tekee taas maalin. Se ei ole iso kriisi, kommentoi Farke perjantaina lehdistötilaisuudessa.