AFC Wimbledonissa lainalla pelaava Marcus Forss tykitti lauantaina Southendia vastaan hattutempun Ykkösliigassa.

Forss iski kaksi maalia jo ensimmäisen 11 minuutin aikana. Forss kruunasi iltansa toisella puoliajalla, kun hän laukoi illan kolmannen osuman rangaistuspotkusta. Wimbledon haki komean 4-1-vierasvoiton Southendista.

AFC Wimbledon

@AFCWimbledon
IT'S A GOAL AND A HAT-TRICK FOR @mforss_ ! He blasted the spot-kick into the top corner. Southend 1-3. #AFCW

Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Forss on ollut hurjassa iskussa tällä kaudella. Forss on tehnyt tällä kaudella jo seitsemän maalia kuudessa pelaamassaan ottelussa.

Forss nousi hattutempun myötä maalipörssissä jo jaetulle kolmannelle sijalle. Suomalaishyökkääjä on pelannut selvästi vähemmän pelejä kuin maalipörssin muut kärkinimet.

20-vuotias Forss ei liittynyt Pikkuhuuhkajien mukaan. Päävalmentaja Juha Malisen mukaan Forss ei ole pystynyt sitoutumaan maajoukkueen toimintaan, lue lisää tästä. Ykkösliigassa ei ole maajoukkuetaukoja.