Puolalaishyökkääjä Robert Lewandowskin mieletön vire sai jatkoa lauantaina. Aivan kuten aiemmilla kahdeksalla bundesliigakierroksellakin, Lewandowski pani verkot heilumaan myös tänään. Lewandowski teki Bayern Münchenin 2-0 -maalin, kun Union Berlin kaatui Allianz Arenalla 2-1. Voiton myötä Bayern nousi ainakin päiväksi Bundesliigan sarjakärkeen.

Lewandowski on nyt maalannut kauden jokaisessa yhdeksässä Bayernin bundesliigaottelussa. Se merkitsee samalla uutta sarjan ennätystä. Aiempaa ennätystä piti nimissään Borussia Dortmundissa tuolloin pelannut Pierre-Emerick Aubameyang, joka maalasi taannoin kahdeksassa ensimmäisessä bundesliigaottelussa kauden alusta lukien.

Squawka

@Squawka
RECORD: Robert Lewandowski is the first-ever player to score in nine straight Bundesliga games to start the season.

🤜🤛

Lewandowskin huippuvire ei suinkaan rajoitu vain bundesliigaotteluihin, vaan hän on onnistunut viimeistelyssä jokaisessa Bayern Münchenin 13 ottelussa 12. elokuuta lähtien – DFB-Pokalin peli sekä kolme Mestarien liiga -ottelua mukaan lukien. Vain 3. elokuuta pelatussa Saksan Supercupin ottelussa Lewandowski jäi maaleitta. 13 ottelun maalisaldo on kaikkiaan 20 osumaa.

Squawka

@Squawka
Robert Lewandowski has now scored in 13 straight games for Bayern Munich in all competitions.

19 goals and counting for the 31-year old. 🔥

B/R Football

@brfootball
Robert Lewandowski has scored in EVERY Bayern game since August 12 😳

Bayernin avausmaalin lauantain ottelussa teki ranskalaispuolustaja Benjamin Pavard. Union Berlinin kavennuksen upotti rankkarista 86. minuutilla Sebastian Polter. Yhden pilkun Union missasi toisen jakson 13. minuutilla, Bayernin johdettua peliä 2-0.

Odotettu Ruhrin derby Schalken ja Dortmundin välillä päättyi 0-0 -tasapeliin. Sarjajumbo ja -nousija Paderborn otti puolestaan kauden avausvoittonsa. Freiburg nousi sarjan toiseksi voitettuaan RB Leipzigin 2-1.