Rangersille kaksi viime hetken takaiskua parin tunnin sisällä – Glen Kamara ei parhaimmillaan

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Ikään kuin se ei olisi vielä tarpeeksi katkeraa, että Rangers hävisi Eurooppa-liigan lohkovaiheen vieraspelissään Young Boys Bernille 2-1 -maalilla, joka syntyi pelin 93. minuutilla. Tappion tuskaa lisää se, että viime hetkien karvas takaisku oli Rangersille toinen vain parin tunnin sisällä. Aiemmin päivällä samat joukkueet olivat nimittäin kohdanneet Uefa Youth Leaguessa, ja tuolloin Young Boys tasoitti loppunumeroiksi 3-3 -lisäajalla.

Eurooppa-liigan G-lohko jatkuu tuloksen myötä erittäin jännittävänä. Koko nelikolla Feyenoord-Young Boys Bern-Rangers-Porto on kahden kierroksen jälkeen kolme sarjapistettä.

Rangersin maalin Eurooppa-liigan ottelussa viimeisteli tuttu maalitykki, HJK:sta hyvin muistettava Alfredo Morelos. Morelos oli ottelun hahmoja, ja hänellä oli paikkoja useampaankin osumaan. Voittomaalin sveitsiläisjoukkueelle teki lisäajalla Christian Fassnacht Rangers-kapteeni James Tavernierin pahan virheen jälkeen.

Täydet minuutit ottelussa pelasi myös Huuhkajien Glen Kamara, joka ei kuitenkaan ollut parhaimmillaan.

Seuran asioihin omistautunut sivusto Rangers News antoi Kamaralle arvosanaksi pelistä kuutosen. Näin suomalaisen onnistumista arvioitiin:

– Piti asiat yksinkertaisina, mutta myös hän oli liian löysä pallon kanssa, kun molemmat joukkueet luopuivat jatkuvasti pallosta. Joitain hyviä käännöksiä, mutta ei tarpeeksi terävä, kun Rangers tarvitsi jonkun nousevan esiin.

Huuhkajissa vahvat EM-karsinnat pelannut Kamara sai viime kaudella ylistyslauluja Skotlannin suunnalta viikosta toiseen, mutta uusi kausi tuntuu alkaneen nihkeämmin. Kamara on saanut löytää itsensä ajoittain vaihtopenkiltäkin, eivätkä Rangers-henkiset twiittaajat tunnu olevan lainkaan tyytyväisiä sen paremmin Kamaran Young Boys -peliin kuin koko alkukauteenkaan. Alla muutamia poimintoja torstai-illan kommenteista.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!