Saksalaismedia spekuloi Thomas Müllerin tilannetta – näin pelaaja kommentoi karua tilannettaan Bayern Münchenissä: ”Olen liian kunnianhimoinen”

© Kuva: Getty Images

Thomas Müller on avannut tilannettaan Bayern Münchenissä. Bild kertoi aiemmin Müllerin olevan hyvin tyytymätön saksalaisjätin paidassa saamaansa vastuuseen. Sen seurauksena hyökkääjä haluaisi median mukaan vaihtaa maisemaa.

Lue lisää aiheesta täältä.

Müller on aloittanut vaihtopenkiltä Bayernin viisi viimeistä ottelua. Kun Kicker-lehti kysyi, onko saksalainen tyytyväinen asemaansa, vastaus oli paljon puhuva.

– En todellakaan. Olen juuri täyttänyt 30 vuotta, tunnen olevani huippukunnossa ja menestyksennälkäinen – niin seuran kanssa kuin henkilökohtaisella tasolla. Olen hyvin vakuuttunut siitä, että pystyn auttamaan joukkuetta kentällä kyvyilläni, Müller sanoi Buli Newsin mukaan.

– Valmentajan on tehtävä vaikeita päätöksiä ennen jokaista peliä. Viidessä viime pelissä on kuitenkin vallannut trendi, joka ei tee minua iloiseksi. Jos valmennustiimi kokee minut vaihtopelaajaksi tulevaisuudessa, minun täytyy ajatella tilannettani. Olen liian kunnianhimoinen siihen.

Siirtokuvioihin Müller ei halunnut ottaa kantaa. Hän painotti, että fokus on nyt täysin Bayernissa.

– En luovuta kilpailusta pelipaikoissa ja jatkan kaikkeni antamista harjoituksissa ja peleissä. En voi sanoa enempää, Müller alleviivasi.

Müllerin ja Bayernin välinen sopimus kattaa vielä ensi kauden. Bayernin uskotaan olevan valmis tarjoamaan pitkäaikaiselle pelaajalleen jatkosopimusta.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!