Veikkausliigakauden huipennys myy kuin häkä – päätykatsomo avattiin jo tänään

© Kuva: Juha Tamminen
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Veikkausliigakausi 2019 saa täydellisen huipennuksen, kun mestari ratkaistaan Interin ja KuPS:n välisessä ”suorassa finaalissa” Turun Veritas Stadionilla. Ottelu pelataan lauantaina 19. lokakuuta kello 15 alkaen. Interillä on haussa seurahistorian toinen mestaruus, ja ensimmäinen 11 vuoteen. KuPS on puolestaan kruunattu suomenmestariksi viimeksi peräti 43 vuotta sitten.

Kuten arvata saattaa, on ottelu nostattanut jalkapallon ystävien parissa valtavaa kiinnostusta. Inter tiedotti kotisivuillaan maanantaina, että Veritas Stadionin pää- ja olympiakatsomot ovat jo nyt pääosin loppuunmyytyjä. Jo tänään myyntiin avattiin myös stadionin päätykatsomo, jossa vapaita istumapaikkoja edelleen on. Jos tarve vaatii ja menekkiä riittää, otetaan käyttöön myös stadionin parkkipaikan puoleinen seisomakatsomo.

Lipunmyynnistä voi lukea lisää Interin kotisivuilta.

Vierasjoukkueen kannattajille stadionilta on varattu peräti kaksi olympiakatsomon osiota, lohkot J ja K. KuPS:n kotisivujen uutisen mukaan näistä J-katsomo on jo loppuunmyyty, ja nyt myydään katsomolohkoa K. KuPS järjestää kannattajilleen otteluun myös bussikuljetuksen.

Yle puolestaan kertoo uutisessaan, että niille kuopiolaisille, jotka eivät Turkuun pääse matkustamaan, suunnitellaan pelin näyttämistä isolta näytöltä Kuopion keskustassa. Ruutu lupasi KuPS:lle, että se saa näyttää ottelun livenä veloituksetta.

– Oli suunniteltu, että viimeinen ottelu olisi hienoa nähdä isolta screeniltä joko torilla tai ravintolakadulla, nyt se on mahdollista, KuPS:n toimitusjohtaja Jarmo Heiskanen myhäilee Ylen uutisessa.

Heiskanen muistuttaa, että sataprosenttisen varma suuren yleisötapahtuman järjestyminen ei vielä ole, vaan selvittämättä on vielä jokunen asia. Mestaruusjuhlista ei sen sijaan puhuta vielä mitään.

– Jos teet mestarilippikset tai laitat shampanjat kylmään, tulet häviämään, Heiskanen muistuttaa urheilun taikauskoisista lainalaisuuksista.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!