Veikkausliigan huippumaalivahti jättää kipparoimansa seuran – ”Miljoonat kiitokset”

© Kuva: Juha Tamminen

Antonio Regüeroa ei nähdä ensi kaudella Rovaniemen Palloseuran maalilla.

Espanjalaismaalivahti päivitti tiistaina Instagram-tililleen kuvan, jossa kertoo päätöksestään jättää rovaniemeläisseura. Regüero pelasi RoPSin maalilla viimeiset neljä kautta isossa roolissa ja toimi myös joukkueen kapteenina tällä kaudella.

– Miljoonat kiitokset, kiitos, gracias seuralle, joka ikiselle ihmiselle, kaikille joukkuetovereille joita minulla oli, kaikille valmentajille ja taustoille, kannattajille. Olitte upeita joka ikinen päivä minulle ja perheelleni. Ihmiset johtokunnassa, Rovaniemen kaupunki yleisesti, akatemiapelaajat ja ”pienet” maalivahdit (en tiedä kumpi on oppinut enemmän, he vai minä).

– Nyt on aika liikkua eteenpäin ja etsiä uusia kokemuksia. Rovaniemi pysyy sydämessäni koko elämäni ajan. Kiitos paljon! Regüero kiitteli.

Jos alla oleva kuva ei aukea, katso se täältä.

Rovaniemelle kaudella 2016 skotlantilaisesta Hibernianista saapunut Regüero, 37, on kuulunut Suomen-vuosiensa aikana Veikkausliigan ehdottomaan maalivahtieliittiin. RoPSilla on edessä iso tehtävä, kun Regüeron isot saappaat tolppien välissä on täytettävä.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!