Yllätyskäänne lippis-gatessa! Markku Kanervan lakin turmelija yhä karkuteillä – ”Salapoliisiasut esiin!”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat antoi tiistaina kyytiä niin Armenialle kuin päävalmentaja Markku Kanervan lippalakille.

Ilo oli korkeimmillaan, kun Suomen A-maajoukkue kaatoi Armenian Turussa lukemin 3-0. Myöhemmin illalla tunnelma nousi entisestään, kun Kreikka voitti Bosnia-Hertsegovinan 2-1. Tulosten myötä Huuhkajat on enää yhden voiton päässä ensi kesän EM-kisoista.

Huuhkajien päävalmentaja Kanerva oli varautunut tiistain syksyiseen säähän lippalakilla, joka jakoi mitä ilmeisimmin mielipiteitä myös joukkueen pukukopissa.

Voitokkaan ottelun jälkeen sosiaaliseen mediaan ladattiin kuva Kanervan lippalakista, joka oli tuhottu käyttökelvottomaksi. Kapteeninnauhaa kantanut maalivahti Lukas Hradecky totesi ”muotipoliisin” iskeneen, mutta ei lähtenyt paljastamaan, kuka oli vastuussa tapahtuneesta.

– Meillä ei ole vasikoita joukkueessa. Siksi en voi kertoa tästä sen enempää, Hradecky vitsaili.

– Se on ihan kauheannäköinen. Muotipoliisi iski nyt. Toivottovasti hän hankkii vaikka pipon tuonne marraskuun peleihin.

– Olin suihkussa, kun kuulin jotain kiroilua. Jopa Rivelinho päästi muutaman pahaisen sanan suustaan. Oli ilmeisesti aika rakas lippis, mutta me olemme toivottavasti taikauskon yläpuolella, että ”Rive” saa sitten uuden hatun. Syyllinen varmaan sitten tunnustautuu jossain kohtaa ja ostaa ”Rivelle” pipon.

Myöhemmin tiistaina tapaus vaikutti ratkenneen. Keskikenttäpelaaja Petteri Forsell kertoi sosiaalisessa mediassa, että lippis otti yhteen apuvalmentaja Mika ”Nure” Nurmelan kanssa.

Keskiviikkona Forsell puhdisti kuitenkin Nurmelan maineen.

– Sain eilen illalla korvanappiini tiedon, että jakelen täällä väärää infoa. Eli tämän tuhon tekijä on vielä karkusalla. Eli Nuren tuomitseminen (ylistäminen) loppui siihen. Salapoliisiasut esiin!

Nurmela kiisti itsekin tiistaina huhut Kalevan haastattelussa.

Tunnustatko, että se olit sinä?

– En.

Huhut ovat erittäin vahvoja.

– Näin olen kuullut.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.