Ajaxille valtava takaisku – laitahyökkääjä sivussa ensi vuoden puolelle asti

© Kuva: Getty Images

Ajax menetti viime tiistaina 1-4 johtonsa Chelsean vieraana Mestarien liigan ottelussa, kun lontoolaiset nousivat lopulta 4-4 tasatulokseen. Joukkue sai perjantaina lisää huonoja uutisia, kun joukkueen brasilialainen laitahyökkääjä David Neres on sivussa ensi vuoden puolelle asti.

Neres loukkaantui tiistain ottelussa, ja hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon toisella puoliajalla. Kyseessä on polven rustovamma.

– Joudumme tulemaan toimeen ilman häntä (Neres) ainakin vuoden loppuun asti, joukkueen päävalmentaja Erik ten Hag kertoi lehdistötilaisuudessa ennen sunnuntain Utrecht-ottelua.

– Puoliajalla kysyin pelaajilta, onko heillä vammoja. Kaikki olivat kunnossa. Pelin jälkeen kuitenkin huomasimme, että polvelle oli käynyt jotain. Emme tajunneet, että se olisi vakavaa. Todennäköisesti vamma tuli ensimmäisellä puoliajalle, ten Hag kertoi.

Neresin poissaolo on todella paha Ajaxille. Brasilialainen on tehnyt 12 pelaamassaan Eredivisien ottelussa kuusi maalia.

– Todella paha isku meille. Näitä asioita tapahtuu joskus, olen pahoillani hänen (Neres) puolestaan. Tämä on ikävää hänelle, mutta myös koko joukkueelle, ten Hag päätti.

Lähde: Goal