Championship-
Barnsley – Bristol City
Perjantai 01.11. klo 21:45

Englannin jalkapalloviikonloppu alkaa perjantaisella Championship -rypistyksellä, jossa sarjajumbo Barnsley isännöi kuudentena operoivaa Bristol Cityä. Barnsley on voittanut jalkapallo-ottelun viimeksi elokuun alussa ja elämä Championshipissä näyttää tällä hetkellä vaikealta. Bristol City pelaa komeaa alkukautta – joskin pidentyvä loukkaantumislista aiheuttaa päänvaivaa.

Barnsleylle on siis kertynyt jo 13 ottelua ilman voittoa. Joukkue otti voiton sarjan avauspäivänä Fulhamista, mutta sen jälkeen kyyti on ollut kylmää. Lokakuussa manageri Daniel Stendel sai lähteä ja puikkoihin tuli väliaikainen manageri Adam Murray. Viimeksi Murrayn porukka kärsi tappion syväjäästä heränneelle Huddersfieldille, joten helppoa ei ole vakituista manageria odotellessa.

Bristol City on vain kolme pistettä sarjaa johtavaa West Bromwichia perässä. Viimeksi Lee Johnsonin suojatit joutuivat tekemään täyden päivätyön, että saivat edes pisteen kotona Wigania vastaan. Lisäksi on otettava huomioon, että Cityn loukkaantumislista on pitenemään päin ja viimeisestä vierasvoitosta on aikaa jo puolitoista kuukautta. Täysin pankkina ei Cityä siis voi tässä ottelussa pitää.

Lyö vetoa ottelusta:

Barnsleyn otteluissa on nähty rutkasti maaleja ja myös Bristol Cityn vierasottelut ovat olleet suhteellisen maalirikkaita. Tässä ottelussa on kaikki ainekset viihdyttävälle maalijuhlalle ja otan kantaa runsasmaalisuuden puolesta: vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,63.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO