Cristiano Ronaldo lähti Juventuksen ottelusta kesken kaiken – Antonio Cassano muistuttaa: ”Siinä ottaa riskin kahden vuoden pelikiellosta”

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Uutisoimme aiemmin maanantaina siitä, miten Cristiano Ronaldo poistui Juventuksen ottelusta kesken kaiken tultuaan vaihtoon toisella jaksolla.

Ronaldo tiettävästi loukkasi polveaan ja pyysi vaihtoa. Ronaldo ei jäänyt kuitenkaan seuraamaan AC Milan -ottelua stadionille vaihtonsa jälkeen, vaan päätti lähteä kotiin.

Urallaan muun muassa Real Madridia, AS Romaa, AC Milania ja Internazionalea edustanut Antonio Cassano kertoi tehneensä aikoinaan samoin. Cassanon oli kuitenkin palattava stadionille dopingtestiin.

– Sellaista ei voi tehdä, koska ottelun jälkeen on dopingtestit. Minun piti palata stadionille, koska jos ei palaa, on siinä riski kahden vuoden pelikiellosta.

– Tein sen 12 vuotta sitten. Fabio Capello otti minut vaihtoon Rooman derbyssä. Suutuin siitä ja lähdin kotiini. Minun oli palattava, Cassano totesi.

Mediatietojen mukaan Ronaldo olisi suuttunut vaihdon yhteydessä Maurizio Sarrille.

– Minulla ei ole minkäänlaisia ongelmia hänen kanssaan. On normaalia, että vaihtoon tuleva pelaaja on suuttunut. Olisin huolissani, jos hän ei olisi suuttunut.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!