Vaihtoon joutunut Cristiano Ronaldo lähti stadionilta kesken pelin – ”Suuttumus kuuluu peliin”

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo joutui jo toisessa ottelussa peräkkäin vaihtopenkille ennen täyttä aikaa. Portugalilainen pelasi AC Milania vastaan sunnuntai-iltana vain 54 minuuttia, kunnes Juventuksen valmentaja Maurizio Sarri korvasi hänet Paulo Dybalalla. Dybala teki Juventukselle lopulta voittoon riittäneen 1-0 -maalin.

Ronaldo oli vaihdon hetkellä silmin nähden harmissaan. Raporttien mukaan hän myös poistui Allianz-stadionilta joitain minuutteja ennen ottelun päättymistä.

– Epäkunnioittavaa pelikavereita kohtaanko? Kuten sanottua, en tiedä, lähtikö hän stadionilta etuajassa. Jos se on totta, hänen täytyy ratkaista se ongelma pelikaveriensa kanssa, Sarri kommentoi lehdistölle Guardianin mukaan.

Minkäänlaiset kiistat itsensä ja Ronaldon välillä Sarri kiisti jyrkästi. Ottelutallenteissa näkyi, kuinka Ronaldon polvi vaikutti oikuttelevan ja miten mies viittoili vaihtopenkin suuntaan – ilmeisesti vaihtoa pyytäen. Portugalilaisen ärtymys voikin johtua polvivaivoista.

– Minulla ei ole mitään ongelmaa Cristianon kanssa. Häntä pitäisi kiittää, koska hän oli käytettävissä, vaikkei ollutkaan parhaassa kunnossaan, Sarri totesi.

– Viime kuussa hänellä oli vaivoja polvensa kanssa. Se on hänelle pienoinen ongelma.

– Jos hän hermostuu tullessaan vaihtoon, se kuuluu peliin. On vain luonnollista, että vaihtoon joutuminen ärsyttää. Varsinkin, kun on tehnyt niin kovasti töitä päästäkseen ylipäätään kentälle.

– Jokainen pelaaja, joka on yrittänyt tehdä parhaansa, on harmissaan ainakin viisi minuuttia vaihtoon tulonsa jälkeen. Valmentaja olisi paljon huolestuneempi, jos asia ei olisi niin, Sarri muotoili.

Juventus on 12 kierroksen jälkeen Serie A:n kärjessä, pisteen Internazionalea enemmän keränneenä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.