Dortmundin tähtipelaaja sai rajua kritiikkiä Twitterissä – vastasi palautteeseen tyynen rauhallisesti

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Borussia Dortmundissa ja Englannin maajoukkueessa pelaava Jadon Sancho sai keskiviikko-iltana todella kovaa palautetta sosiaalisen median kanavassa Twitterissä.

Dortmund hävisi keskiviikkona Mestarien liigan lohkovaiheen ottelun Barcelonan vieraana lukemin 3-1. Sancho teki vierasjoukkueen ainoan maalin. Siitä huolimatta ainakin yksi jalkapallon seuraaja oli tyytymätön laitahyökkääjän otteisiin.

– On selvää, että haluat lähteä, mutta pelaat tälle joukkueelle. Dortmund maksaa palkkasi. Ehkä sinun pitäisi lopettaa käyttäytymästä kuin kasa p*skaa, ja tehdä, mitä sinun pitäisi tehdä sopimuksesi mukaan? Sinä et ollut mitään ennen Borussiaa. Hieman arvostusta ja kiitollisuutta, kiitos, Sancholle sanottiin.

– Mielestäni näytin sydäntä ja halua eilen. Joka tapauksessa, teemme parhaamme, että nappaamme lauantaina kolme pistettä, Sancho vastasi rauhallisesti.

Vasta 19-vuotias englantilaisnuorukainen on pelannut tällä kaudella kymmenen Bundesliigan ottelua. Näissä hän on iskenyt neljä maalia, ja antanut peräti seitsemän maaliin johtanutta syöttöä.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!