Ensimmäisen nollapelinsä Mestarien liigassa torjunut Lukas Hradecky kovan haasteen edessä – nollaako huuhkajavahti tulikuuman Robert Lewandowskin?

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Bayer Leverkusenilla ja Lukas Hradeckylla on lauantai-iltana edessä iso haaste, kun vastassa on Saksan Bundesliigan neljäntenä oleva mutta vain pisteen sarjakärki Borussia Mönchengladbachin perässä majaileva sarjan hallitseva mestari Bayern München.

Bayern astelee lauantain kotipeliinsä hurjassa iskussa. Se on voittanut neljä viime peliään huippukovalla maalierolla 16-0. Viimeisin voitto tuli tiistaina, kun Belgradin Punainen tähti kaatui Mestarien liigan vieraspelissä tyrmäävin 6-0-lukemin.

– Ei tule varsinaisesti parhaaseen aikaan sillä tavalla, että Munchen tuntuu olevan aika liekeissä valmentajavaihdoksen jälkeen ja siellä on ilma varmaan vähän puhdistunut.

– Yritetään mennä sinne tekemään ensimmäistä kertaa tämän koutsin alla. Mennään varmaan aika kaikki tai ei mitään -taktiikalla. Ei me sinne kumartelemaan lähdetä. Meillä on se pelityyli mikä meillä on ja luulen, että se on ainoa, millä Bayernin voi lyödä omassa kotipesässä, 30 vuotta viime viikolla täyttänyt Hradecky kertoi Suplan Bundes-Luke-podcastissaan.

Bayern antoi marraskuun alussa potkut päävalmentajalleen Niko Kovacille heikon alkukauden jälkeen. Tilalle väliaikaiseksi luotsiksi nousi Kovacin apuvalmentaja Hans-Dieter ”Hansi” Flick, jonka alaisuudessa joukkue on tuloksien valossa pelannut fantastisesti.

Hradeckylla saattaa olla edessä hikinen iltapuhde, jos hän aikoo estää Bayernin puolalaiskärkeä Robert Lewandowskia tekemästä maalia. 12 Bundesliigan ottelussa peräti 16 kertaa osunut Lewandowski teki Punaista tähteä vastaan peräti neljä rysää. Hän pelaa elämänsä kautta 31-vuotiaana.

Hradecky piti uransa ensimmäisen nollapelin Mestarien liigassa alkuviikosta, kun yhdeksäntenä Bundesliigassa oleva Leverkusen haki pisteet Moskovan Lokomotivin vieraana 2-0-tuloksella.

– En ole vielä kolmekymppisenä päästänyt yhtään maalia. Helvetin hyvät statsit ainakin tähän asti! Hradecky veisteli.

Saksan Bundesliigan ottelu Bayer München-Bayer Leverkusen näkyy lauantaina 30.11. klo 19.20 alkaen Viasat Jalkapallo -kanavalla ja suoratoistopalvelu Viaplaysta.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS